BARAN ÖNAL ULUSOY
PROFESÖR

BARAN ÖNAL ULUSOY

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri, Gıda Kimyası baran[at]karatekin.edu.tr
Araştırmacı ID : 109536

ORCID:0000-0003-3845-2515

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2021
  • ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2012-2016
  • ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2009-2012
  • AKSARAY ÜNİVERSİTESİ

    FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ KİMYA BÖLÜMÜ
  • 2004-2005
  • Iowa State University

    FOOD SCIENCE AND HUMAN NUTRITION FOOD SCIENCE
  • 2002
  • Iowa State University

    FOOD SCIENCE AND HUMAN NUTRITION FOOD SCIENCE
  • 2000-2007
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2002-2008
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Oleik asidin terpenol esterlerinin üretilmesi ve kızartma yağlarında antioksidan olarak kullanıması
  • 1999-2002
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Kanola yağında derin kızartma sırasında meydana gelen değişimler ile eklenen alfa-tokoferol ve askorbil palmitatın kanola yağının termik oksidasyonuna antioksidatif etkileri
  • 1995-1999
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ