ABDULLAH ÇAĞLAR
PROFESÖR

ABDULLAH ÇAĞLAR

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ/TARIM EKONOMİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojileri abdullah.caglar[at]kocaeli.edu.tr
Araştırmacı ID : 3766

ORCID:0000-0001-7216-8361

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
  • 2004
  • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2001
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1995
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1990
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1984
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1986-1990
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Kaşar peynirinin hızlı olgunlaştırılmasında proteaz ve lipaz enzimlerinin kullanımı üzerine araştırmalar
  • 1984-1986
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: HTSD (Yüksek ısı kısa zaman) metodunda sıcaklık derecesi ve depolama zamanında pastörize süt kalitesine etkisi
  • 1980-1984
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ