Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 24.10.2023
163323
PROFESÖR
HALUK HAMAMCI
ALANYA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Fermantasyon Teknolojileri, Gıda Biyoteknolojisi, Temel İşlemler
DEF501485BFD6235
Araştırmacı ID : 163323
ORCID:0000-0001-8307-669X
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
1998
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1980-1986
University of California, Davis
Chemical Engineering
Tez adı: Tapered column fermentation
1977-1979
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Tez adı: The suitability of hamsi for the production of semi-preserves
1971-1976
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0