Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 05.01.2024
9533
PROFESÖR
AHMET KAYA
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Temel İşlemler, Yağ Teknolojisi, Süt Teknolojisi
kaya[at]gantep.edu.tr
BB84F15A6B25F643
Araştırmacı ID : 9533
ORCID:0000-0001-6960-3780
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2005
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1999
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1994
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1991
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1985
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1987-1993
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GAZİANTEP GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Storage stability, quality and open-dating of fats and oils
1984-1987
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GAZİANTEP GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Conformational analysis of some proteins by viscosity and volume measurements in aqueous solutions
1978-1984
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GAZİANTEP MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0