AHMET KAYA
PROFESÖR

AHMET KAYA

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Temel İşlemler, Yağ Teknolojisi, Süt Teknolojisi kaya[at]gantep.edu.tr
Araştırmacı ID : 9533

ORCID:0000-0001-6960-3780

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2005
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1999
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1994
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1991
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1985
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1987-1993
  • ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GAZİANTEP GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Storage stability, quality and open-dating of fats and oils
  • 1984-1987
  • ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GAZİANTEP GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Conformational analysis of some proteins by viscosity and volume measurements in aqueous solutions
  • 1978-1984
  • ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    GAZİANTEP MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.