Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 04.04.2024
108759
PROFESÖR
AZİZ EKŞİ
İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Bilimi, Gıda Kimyası, Meyve-Sebze Teknolojisi
A7DD8860D33369C8
Araştırmacı ID : 108759
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2019
İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2014
LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
1988
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1979
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1969
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1970-1974
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Tez adı: SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE KONSERVELERİNDE HİDROSİYANİK ASİD OLUŞUMU
1964-1968
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0