AZİZ EKŞİ
PROFESÖR

AZİZ EKŞİ

İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi, Gıda Kimyası, Meyve-Sebze Teknolojisi
Araştırmacı ID : 108759Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2019
  • İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ

    GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2014
  • LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
  • 1988
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1979
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1969
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1970-1974
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE KONSERVELERİNDE HİDROSİYANİK ASİD OLUŞUMU
  • 1964-1968
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ