TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2004
GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2002
GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1997
Kansas State University
GRADUATE SCHOOL GRAIN SCIENCE AND INDUSTRY
1993
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1997-2002
Kansas State University
Gıda Teknolojisi
Tez adı: Bench-scale wet-milling of wheat flour: Development of a test to fractionate a highly sheared flour-water dispersion and its comparison with fractionation by the dough-washing test
1995-1997
Kansas State University
Graduate School/Department of Grain Science and Industry/Grain Science Graduate Pr.
Tez adı: Volatile compounds identified in various starches