ABDULVAHİT SAYASLAN
PROFESÖR

ABDULVAHİT SAYASLAN

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi sayaslan[at]kmu.edu.tr
Araştırmacı ID : 44961

ORCID:0000-0001-7161-1552

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2023
  • KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2018
  • KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2011
  • KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2009
  • KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

    TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2004
  • GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2002
  • GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1997
  • Kansas State University

    GRADUATE SCHOOL GRAIN SCIENCE AND INDUSTRY
  • 1993
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1997-2002
  • Kansas State University

    Gıda Teknolojisi
    Tez adı: Bench-scale wet-milling of wheat flour: Development of a test to fractionate a highly sheared flour-water dispersion and its comparison with fractionation by the dough-washing test
  • 1995-1997
  • Kansas State University

    Graduate School/Department of Grain Science and Industry/Grain Science Graduate Pr.
    Tez adı: Volatile compounds identified in various starches
  • 1988-1992
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ PR.