Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 29.01.2024
2675
PROFESÖR
AHMET YEMENİCİOĞLU
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda Bilimi
ahmetyemenicioglu[at]iyte.edu.tr
8887D643DD9ABD0D
Araştırmacı ID : 2675
ORCID:0000000253560058
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2009
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2001
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
1999
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
1996
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Öğrenim Bilgisi
1996-1998
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Ham ve kısmen saflaştırılmış kayısı polifenol oksidaz (PPO) ve peroksidaz (POD) enzimlerinin bazı özellikleri
1994-1996
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Kayısı polifenol oksidaz enziminin ısıl inaktivasyonunda ”sıcaklık-süre” ilişkisi üzerine araştırma
1990-1994
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0