AHMET YEMENİCİOĞLU
PROFESÖR

AHMET YEMENİCİOĞLU

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda Bilimi ahmetyemenicioglu[at]iyte.edu.tr
Araştırmacı ID : 2675

ORCID:0000000253560058

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2009
  • İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2001
  • İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
  • 1999
  • İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
  • 1996
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1996-1998
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Ham ve kısmen saflaştırılmış kayısı polifenol oksidaz (PPO) ve peroksidaz (POD) enzimlerinin bazı özellikleri
  • 1994-1996
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Kayısı polifenol oksidaz enziminin ısıl inaktivasyonunda ”sıcaklık-süre” ilişkisi üzerine araştırma
  • 1990-1994
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ