BURAK MİL
PROFESÖR

BURAK MİL

İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm burak.mil[at]kent.edu.tr
Araştırmacı ID : 148444

ORCID:0000-0002-7480-4584

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2023
  • İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ

    SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2019
  • İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ

    SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2017
  • İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

    UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
  • 2014
  • İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

    UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2013
  • University of South Florida

    COLLEGE OF HOSPITALITY AND TECHNOLOGY LEADERSHIP TURİZM
  • 2007
  • ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    DİDİM MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • 2004
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2006-2012
  • ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)
    Tez adı: Alan Algısının Turistlerin Yemek Deneyimi Memnuniyetine Etkileri
  • 2003-2006
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Turizm Endüstrisinde İş Görüşmelerinin Aday Açısından Değerlendirilmesi
  • 1998-2003
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK BÖLÜMÜ