Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 26.09.2023
148444
PROFESÖR
BURAK MİL
İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm
burak.mil[at]kent.edu.tr
62D364B3B1E8F0B8
Araştırmacı ID : 148444
ORCID:0000-0002-7480-4584
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2023
İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ
SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2019
İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ
SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2017
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
2014
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
2013
University of South Florida
COLLEGE OF HOSPITALITY AND TECHNOLOGY LEADERSHIP TURİZM
2007
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
DİDİM MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
2004
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2006-2012
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)
Tez adı: Alan Algısının Turistlerin Yemek Deneyimi Memnuniyetine Etkileri
2003-2006
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Turizm Endüstrisinde İş Görüşmelerinin Aday Açısından Değerlendirilmesi
1998-2003
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0