Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 13.03.2024
176508
PROFESÖR
GÜLDEREN KURT KAYA
MUNZUR ÜNİVERSİTESİ/SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ/AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
gkurtkaya[at]munzur.edu.tr
52BAF02BC6B1E99C
Araştırmacı ID : 176508
ORCID:0000-0001-8988-2238
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2024
MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2018
MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2010-2020
MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
1999-2003
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
Öğrenim Bilgisi
2004-2010
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (DR)
Tez adı: Marine edilmiş levrek (Dicentrarchus labrax (L., 1758)), çipura (Sparus aurata (L., 1758)) ve karabalıkta (Clarias gariepinus (Burchell, 1822)) depolama süresince duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik değişimler
1998-2002
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Nil tilapyasında (O. Niloticus L. 1758) yemleme sıklığının büyüme performansı ve vücut bileşimi üzerine etkileri
1992-1997
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0