GÜLDEREN KURT KAYA
PROFESÖR

GÜLDEREN KURT KAYA

MUNZUR ÜNİVERSİTESİ/SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ/AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri Su Ürünleri İşleme Teknolojileri gkurtkaya[at]munzur.edu.tr
Araştırmacı ID : 176508

ORCID:0000-0001-8988-2238

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • MUNZUR ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2018
  • MUNZUR ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2010-2020
  • MUNZUR ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 1999-2003
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2004-2010
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (DR)
    Tez adı: Marine edilmiş levrek (Dicentrarchus labrax (L., 1758)), çipura (Sparus aurata (L., 1758)) ve karabalıkta (Clarias gariepinus (Burchell, 1822)) depolama süresince duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik değişimler
  • 1998-2002
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Nil tilapyasında (O. Niloticus L. 1758) yemleme sıklığının büyüme performansı ve vücut bileşimi üzerine etkileri
  • 1992-1997
  • İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ