LOKMAN TOPRAK
PROFESÖR

LOKMAN TOPRAK

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Turizm Ekonomisi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm topraklokman[at]gmail.com
Araştırmacı ID : 60124

ORCID:0000-0003-3144-2613

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2015
  • MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
  • 2014
  • DİCLE ÜNİVERSİTESİ

    İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2010
  • MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1999-2008
  • İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İKTİSAT (DR)
    Tez adı: Bölgeler arası kalkınma farklılıklarını gidermede turizmin rolü: Güneydoğu Anadolu Bölgesi örneği
  • 1997-1999
  • DİCLE ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MALİYE VE EKONOMİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Turizm sektörünün genel ekonomik denge içerisindeki yeri
  • 1985-1993
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    MERSİN TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK PR.