Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 06.03.2024
251987
PROFESÖR
YAŞAR BİROL SAYGI
ALANYA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Teknolojileri, Meyve ve Sebze Teknolojisi, Temel İşlemler
4D362FCB145B6191
Araştırmacı ID : 251987
ORCID:0000-0001-9381-7295
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2023
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ
SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ
2023-2023
İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
2021
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2019
BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ
SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2016
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
REKTÖRLÜK
Öğrenim Bilgisi
1985-1989
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Tez adı: Kimi hazır yemek konservelerinde endüstriyel sterilizasyon güvencesinin sağlanması
1982-1985
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Tez adı: Patates Çeşitlerinin Dondurulmasında Ön İşleme Teknikleri ve Kaliteye Etkileri
1976-1980
EGE ÜNİVERSİTESİ
GIDA FAKÜLTESİ GIDA İŞLEME VE MÜHENDİSLİĞİ PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0