AYŞE TÜLİN ÖZ
PROFESÖR

AYŞE TÜLİN ÖZ

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Hasat Sonu Teknolojisi ve Fizyolojisi, Meyve Yetiştirme ve Islahı aysetulinoz[at]osmaniye.edu.tr
Araştırmacı ID : 46731

ORCID:0000-0002-6179-062X

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2021
  • OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2016
  • OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2014
  • Cornell University

    Agriculture and Life Science Horticulture
  • 2010
  • OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1998
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2001-2006
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHÇE BİTKİLERİ (DR)
    Tez adı: Farklı zamanlarda hasat edilen kivilerde (Actinidia deliciosa cv. Hayward) normal ve kontrollü atmosfer koşullarında soğuk muhafaza süresinin etilen biyosentezine etkisi
  • 1997-2000
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHÇE BİTKİLERİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Farklı muhafaza sıcaklıklarının ve polietilen torbaların iki farklı yerel Trabzon hurmasının muhafaza ömrü ve kalitesine etkileri
  • 1991-1995
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ