ADNAN BOZDOĞAN
PROFESÖR

ADNAN BOZDOĞAN

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri, Gıda Biyoteknolojisi, Temel İşlemler bozdogan[at]osmaniye.edu.tr
Araştırmacı ID : 52139

ORCID:0000-0002-3612-5898

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2018
  • OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2010
  • OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1999
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2002-2010
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Nevşehir-Ürgüp çevresi Emir ve Dimrit üzümlerinden doğal köpüren şarap üretimi üzerine bir araştırma
  • 1998-2002
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Boğazkere ve Öküzgözü üzümlerinde renkli ve renksiz fenol bileşiklerinin çözünmeleri üzerine araştırma
  • 1994-1998
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ