AYSU ALTAŞ
PROFESÖR

AYSU ALTAŞ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği aysuhatipoglu[at]gmail.com
Araştırmacı ID : 59157

ORCID:0000-0003-0156-7124

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2023
  • AKSARAY ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2018
  • AKSARAY ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2016
  • AKSARAY ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2014
  • AKSARAY ÜNİVERSİTESİ

    AKSARAY SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
  • 2007
  • AKSARAY ÜNİVERSİTESİ

    AKSARAY SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2011-2014
  • SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)
    Tez adı: Osmanlı saray mutfağının gastronomi turizmi çerçevesinde incelenmesi
  • 2008-2010
  • SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: İnançların gastronomi üzerine etkileri: Bodrumdaki beş yıldızlı otellerin mutfak yöneticilerinin görüşlerinin belirlenmesine yönelik bir araştırma
  • 2005-2011
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    İKTİSAT FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ
  • 2004-2007
  • BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ