Gıda Mühendisliği için arama sonuçları Arama sonucu: 4295
301. Farklı kurutma yöntemleri ile bal tozu üretim koşullarının optimize edilmesi ve depolama stabilitesinin belirlenmesi Optimization of honey powder productiion conditions with different drying methods and determining the storage stability

MEHMET KOÇ (2015). , Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİGEN ERTEKİN
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
302. Evaluation of the effects of maltodextrin and microfluidization on the rheological and textural properties of cookie and cookie dough Maltodekstrinin ve mikrofludizasyonun kurabiyenin reolojik ve yapısal özellikleri üzerindeki etkileri

TUĞÇE TOPALOĞLU (2015). , Yapıldığı Yer: ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. UMUT YÜCEL
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
303. Bitkisel yağlara bulaşan di-2-etil hekzil fitalatın (DEHP) destilasyon koşullarının belirlenmesi Determination of distillation conditions of di-2-ethylhexyl phthalate (DEHP) contaminant in vegetable oils

BEYZA GELMEZ (2015). , Yapıldığı Yer: ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AZİZ TEKİN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
304. Kırmızıbiberlerde Aspergıllus flavus'un gelişimi, aflatoksin üretimi ve biyosentez yolundaki bazı genlerin ekspresyon düzeyleri üzerine, su aktivitesi, sıcaklık ve zamanın etkisinin modellenmesi Modelling the effects of water activity, temperature and time on growth, aflatoxin production and expression levels of some biosynthesis genes of Aspergillus flavus in red pepper

NURDAN YAPAR (2015). , Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ZÜLAL KESMEN
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
305. Biberlerin kurutulmasında kalite özelliklerinin iyileştirilmesi amacıyla ultrason destekli vakum kurutma yönteminin uygulanması Application of ultrasound assisted vacuum drying for improving quality properties during peppers dehydration

ZEYNEP HAZAL TEKİN (2015). , Yapıldığı Yer: YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. MEHMET BAŞLAR
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
306. Antepfıstığında aroma maddeleri ekstraksiyon yönteminin optimizasyonu ve farklı kavlatma yöntemlerinin aroma, aroma-aktif ve fenol bileşikleri üzerine etkileri Optimization of the extraction method of the pistachio aroma compounds and effect of different hulling methods on aroma, aroma-active and phenolic compounds on pistachio

AHMET SALİH SÖNMEZDAĞ (2015). , Yapıldığı Yer: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. SERKAN SELLI
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
307. Escherichia coli'nin yüksek tuz ortamina adaptasyonunun i̇ncelenmesi̇ Investigation of adaptation of Escherichia coli to high salt environment

ŞEHRİBAN UĞUZ (2015). , Yapıldığı Yer: YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİKRET NAFİ ÇOKSÖYLER
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
308. Hatay ili zeytinyağlarının uçucu bileşen profilleri üzerinde çeşit ve olgunluğun etkisinin araştırılması A study of influence of cultivar and ripening on volatile compounds profiles of virgin olive oil in Hatay province

LEYLA KARTAL (2015). , Yapıldığı Yer: MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. DİLŞAT BOZDOĞAN KONUŞKAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
309. Bazı esansiyel yağların Staphylococcus aureus ve Escherichıa coli üzerine antimikrobiyal etkisinin araştırılması Investigation of the antimicrobial effect of some essential oils against Staphylococcus aureus and Escherichia coli

DUYGU TURHAN (2015). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. HATİCE FUNDA KARBANCIOĞLU GÜLER
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
310. Ultrason tekniği ile farklı fonksiyonel yağlar kullanılarak yeni süt bazlı emülsiyonların geliştirilmesi Development of new milk based emulsions with using different functional oils by ultrasound

DUYGU ASLAN (2015). , Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MAHMUT DOĞAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
311. Konvansiyonel ve organik olarak üretilen sütlerin çeşitli kalite parametreleri açısından incelenmesi The investigation of raw milk produced as conventional and organic milk in terms of various quality parametres

BAYRAM ÜRKEK (2015). , Yapıldığı Yer: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MUSTAFA ŞENGÜL
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
312. Tüketime hazır fermente sucukların mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri üzerine gamma ışınlamanın etkisi Effect of gamma irradiation on microbiological and chemical properties of fermented sausages ready for consumption

GÜLCE BEDİS BAKANOĞULLARI (2015). , Yapıldığı Yer: NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. TUNCAY GÜMÜŞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
313. Bazı bifidobacterium türlerinin gelişmesi üzerine salep tozunun etkisinin incelenmesi Investigation of impact of salep powder on growth of some bifidobacterium species

BUSE USTA (2015). , Yapıldığı Yer: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. LÜTFİYE YILMAZ ERSAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
314. Doğal bitki ekstraktlarıyla zenginleştirilmiş limonlu içecek (limonata) üretimi üzerine bir araştırma A research on production of lemon drink (lemonade) fortified with natural herb extracts

FATMA ZEHRA YEKELER (2015). , Yapıldığı Yer: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. CANAN ECE TAMER
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
315. Gıdalarda hile amacıyla karıştırılan bitkisel kaynaklı bileşenlerin moleküler yöntemlerle tespiti Detection of vegetal sourced food ingredients mixed for adulteration by using molecular methods

NESLİHAN KAHRAMAN (2015). , Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ZÜLAL KESMEN
Yüksek Lisans   Türkçe   Biyoteknoloji , Gıda Mühendisliği
316. İstanbul piyasasında satışa sunulan tavuk etlerinin yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi Determination of fatty acid composition of chicken meat sold in istanbul market

MEHMET DEMİRCİ (2015). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. BÜLENT NAZLI
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
317. Soya sütü ve inek sütü karışımı kullanılarak yapılan kefirlerin fizikokimyasal mikrobiyal ve duyusal özellikleri üzerine transglutaminaz enziminin etkisi Effects of mi̇crobi̇al transglutami̇nase enzym on kefi̇r's physi̇cochemi̇cal, mi̇crobi̇al and sensori̇al properti̇es whi̇ch produces mi̇x of soy mi̇lk and cow's mi̇lk

KÜBRA DAĞYILDIZ (2015). , Yapıldığı Yer: ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. HASAN TEMİZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
318. Havuç ve kırmızıbiberin farklı kurutma yöntemleri ile kurutulması, kuruma karakteristiklerinin ve bazı kalite özelliklerindeki değişimin modellenmesi Dehydration of carrot and red pepper by different drying techniques, modeling of drying characteristics and changes in some quality properties

ENGİN DEMİRAY (2015). , Yapıldığı Yer: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. YAHYA TÜLEK
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
319. Prebiyotik hazır etsiz çiğ köfte üretimi Production of ready meatless prebiotic powder cig kofte

FATMA ALTUNTAŞ (2015). , Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MAHMUT DOĞAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
320. Gıda savunma sistemi ve bu sistemin hazır yemek sektöründe uygulanmasına yönelik bir çalışma A study on food defense system and the application of this system in the catering sector

NUSRET KEREM ERSİN (2015). , Yapıldığı Yer: NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. ŞEFİK KURULTAY
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
321. Blok tip eritme peyniri üretiminde tavuk yumurtası kullanımının peynirin fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi Effect of the use of egg in the production of block type processed cheese on physicochemical,textural and sensorial properties of the cheese

MUSTAFA ÇAVUŞ (2015). , Yapıldığı Yer: IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. BAYRAM YURT,YRD. DOÇ. DR. HASAN CANKURT
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
322. Ozonlama uygulamasının elma suyunun biyoaktif bileşenlerine etkisi The effects of ozonation on bioactive compounds of apple juice

BURCU ARI (2015). , Yapıldığı Yer: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. ZEYNEP BANU SEYDİM
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
323. Portakal suyunun bileşimi ve HMF oluşum kinetiği üzerine ısıl işlem ve depolamanın etkileri Effects of heat treatment and storage on orange juice composition and HMF formation kinetics

TÜBA ŞİMŞEK MERTOĞLU (2015). , Yapıldığı Yer: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ASİYE AKYILDIZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
324. Determination of some properties of yoghurt added cornelian cherry and rose hip fruits marmalade with higher antioxidant content Antioksidanca zengin kuşburnu ve kızılcık meyvelerinden yapılan marmelatlar ilave edilerek üretilen meyveli yoğurtların bazı özelliklerinin belirlenmesi

ROLA ALZAMARA (2015). , Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. NİHAT AKIN
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
325. Misk adaçayı (Salvia sclarea) tohumlarından optimum koşullarda üretilen gamın fizikokimyasal, kompozisyonel, konformasyonel ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi Determination of physicochemical, compositional, conformational and rheological properties of gum produced from sage seed (Salvia sclarea) at optimum conditions

GÖZDE KUTLU (2015). , Yapıldığı Yer: YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. MUSTAFA TAHSİN YILMAZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
326. Gama ışınları ve modifiye atmosferde ambalajlamanın bazı baharatların sterilizasyonu ve kalitesi üzerine etkileri The effects of gamma irradiation and modified atmosphere packaging on sterilization and quality of some spices

CELALE KIRKIN (2015). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜRBÜZ GÜNEŞ
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
327. Lif kaynağı olarak bulgur kepeğinin bisküvide kullanım olanakları The usage possibilities of bulgur bran as a source of dietary fiber in biscuit

İREM ÖZKESER (2015). , Yapıldığı Yer: ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AHMET HAZIM ÖZKAYA
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
328. Farklı pişirme yöntemlerinin yağlı ve yağsız balıklarda heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkileri The effects of different cooking methods on the formation of heterocyclic aromatic amines in fatty and lean fishes

GÜL KOTAN (2015). , Yapıldığı Yer: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. FATİH ÖZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
329. Radyo frekans yöntemi ile çözdürme işleminin matematiksel modellenmesi Mathematical modeling of radio frequency thawing

RAHMİ UYAR (2015). , Yapıldığı Yer: MERSİN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FERRUH ERDOĞDU
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
330. Çeşitli bitkisel ürünlerin su ekstraktlarının fitokimyasal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi Determination of phytochemical and antioxidant properties of water extracts of various herbal products

ESRA TOPALOĞLU (2015). , Yapıldığı Yer: GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ÖZLEM AKPINAR
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
331. Gıda ithalatında karşılaşılan yasal sorunlar ve çözüm önerileri Legal problems and solutions encountered in food imports

RÜŞTÜ YAĞCI (2015). , Yapıldığı Yer: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİKRİ BAŞOĞLU
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
332. Probiyotik özelliği geliştirilmiş tereyağının depolama süresince kalite kriterlerinin belirlenmesi Probiotics feature improved quality during the butter of a storage criteria

YAŞAR KARACA (2015). , Yapıldığı Yer: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. ZEYNEP BANU SEYDİM
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
333. Applications of mid-IR spectroscopy for identification of wine and olive yeasts and characterization of antimicrobial activities of phenolics on yeasts Şarap ve zeytin mayalarının tanımlanması ve fenoliklerin mayalar üzerine antimikrobiyel aktivitelerinin karakterizasyonu için mid-IRspektroskopi uygulamaları

CANAN CANAL (2015). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): PROF. DR. FATMA BANU ÖZEN,DOÇ. DR. AYŞE HANDAN BAYSAL
Doktora   İngilizce   Gıda Mühendisliği
334. Karayemiş meyvesinin reçel ile marmelata işlenebilirliğinin ve bazı parametrelerin incelenmesi Research of processability of cherry laurel frui̇t i̇nto jams and marmalades and anali̇ze of some parameters

HEYSEM SUAT BATU (2015). , Yapıldığı Yer: TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. OLCAY KAPLAN İNCE
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
335. Kükürtlenmemiş gün kurusu kayısıların farklı sıcaklıklarda depolanması süresince mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesindeki değişimler Changes in microbiological and chemical qualities of non-sulfitted dried apricots during storage at various temperatures

NİHAL GÜZEL (2015). , Yapıldığı Yer: ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MEHMET ÖZKAN
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
336. Köfte üretiminde konjuge linoleik asit kullanımının heterosiklik aromatik amin oluşumuna etkisi The effect of conjugated linoleic acid usage in meatball production on the formation of heterocyclic aromatic amines

İSA HAN ÇAKMAK (2015). , Yapıldığı Yer: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. FATİH ÖZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
337. Katı faz mikroekstraksiyon ve yüksek vakum distilasyon teknikleri kullanılarak geleneksel yöntemle kurutulmuş ve endüstriyel olarak işlenmiş isot baharatında aroma bileşenlerinin belirlenmesi Determination of volatile and aroma active compounds of isot spice using different extraction techniques (High vacuum distillation or solidphase microextraction)

FATMA ZEHRA KİPER (2015). , Yapıldığı Yer: MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YAHYA KEMAL AVŞAR
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
338. Yöre özelliklerinin bornova misketi üzümü ve şarabının kalite parametreleri, aroma ve fenol bileşikleri üzerine etkileri The effects of terroir properties on grape and wine's quality parametres; aroma and phenolic compounds of muscat of Bornova

SELİN NAZMİYE YABACI KARAOĞLAN (2015). , Yapıldığı Yer: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. TURGUT CABAROĞLU
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
339. Formation of epoxy fatty acids during autoxidation of linseed, sunflower and olive oil Keten tohumu yağı, ayçiçeği yağı ve zeytinyağının otooksidasyonu sırasında epoksi yağ asitlerinin oluşumunun incelenmesi

SELİN HANDE BAŞARAN (2015). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. BERAAT ÖZÇELİK,YRD. DOÇ. DR. DERYA KAHVECİ
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
340. Su kefiri taneleri ile fermente edilmiş vişne, nar ve üzüm suyunun antioksidan miktarı ve in vitro biyoerişilebilirliğinde meydana gelen değişimler Changes in antioxidant quantity and bioavailability of sour cherry, black grape and pomegranate juices fermented with water kefir grain

HANDE YÜCE (2015). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ESRA ÇAPANOĞLU GÜVEN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
341. Dry aging application in home-type refrigerators Ev tipi buzdolaplarında kuru yaşlandırma yönteminin uygulanması

İREM AKINCI (2015). , Yapıldığı Yer: ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. SERPİL ŞAHİN,YRD. DOÇ. DR. MECİT HALİL ÖZTOP
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
342. Akhisar zeytinlerinin yağ çıkarma öncesi farklı şekillerde bekletmenin ve sürenin zeytinyağı kalitesine etkisi The effects of different holding types and times on quality attributes of oil obtained from olives belonging to akhisar region

TUBA GÖLDELİ (2015). , Yapıldığı Yer: CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. PELİN GÜNÇ ERGÖNÜL
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
343. Küf dekontaminasyonu için akışkan yatak atmosferik basınç plazma reaktörü tasarımı The design of a fluidized bed atmospheric pressure plasma reactor for mold decontamination

BEYHAN GÜNAYDIN DAŞAN (2015). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. İSMAİL HAKKI BOYACI
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
344. Naturel sızma zeytinyağı fenolik bileşen optimizasyonu Optimization of phenolic compounds in virgin olive oil

SALİHA ONUR SERMET (2015). , Yapıldığı Yer: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. GÜLCAN ÖZKAN,YRD. DOÇ. DR. ERKAN KARACABEY
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
345. Konjuge linoleik asit üretimi için optimum fermantasyon koşullarının "in vitro" ortamda belirlenmesi ve et fermantasyonunda uygulanma olanaklarının araştırılması Determination of optimum fermentation conditions "in vitro" for conjugated linoleic acid production and investigating possibilities of implementing in meat fermentation

CEM OKAN ÖZER (2015). , Yapıldığı Yer: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. BİROL KILIÇ
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
346. Soğukta saklama sırasındada manyetik alan uygulamasının dilim salam üzerinde etkilerinin incelenmesi Effects of magnetic field treatment on quality attributes of salami during cold storage

DÖNAY UYSAL (2015). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
347. Kakao yağı enkapsülasyonunun çikolatada yağ kusmasına etkisininin incelenmesi Investigation of the effect of cocoa butter encapsulation on fat blooming in chocolate

EKİN DİNÇEL (2015). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. DUYGU ALTIOK
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
348. Karadut (Morus nigra) meyvesinin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi Determination of some physical and chemical characteristics of black mulberry (Morus nigra) fruit

EMİNE YALGI UYGUR (2015). , Yapıldığı Yer: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. RAMAZAN ŞEVİK
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
349. Farklı kurutma metodlarının pul biber kalitesi ve kurutma kinetiği üzerine etkisi The effect of drying methods on the drying kinetics and quality of red pepper

ŞAHABETTİN DAĞHAN (2015). , Yapıldığı Yer: HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. MEHMET KARAASLAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
350. Glutensiz bisküvi üretimi ve optimizasyonu Gluten-free biscuit production and optimization

AHMET DURSUN (2015). , Yapıldığı Yer: MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. EMİR AYŞE ÖZER
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği