Beslenme ve Diyetetik için arama sonuçları Arama sonucu: 924
151. Sağlık personeli olan ve olmayan bireylerde Ortoreksiya nervoza görülme sıklığı araştırması Orthorexia nervosa prevalence study in health-care and non-health care individuals

GÖKÇE ERGİN (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. EMİNE AKSOYDAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
152. Yulaf beta-glukanının hafif hiperkolesterolemik bireylerin serum total kolesterol ve LDL kolesterol düzeylerine etkisi Effect of beta-glucan on serum total cholesterol and LDL cholesterol levels of mild hypercholesterolemic subjects

NEVİN SARAN (2014). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YASEMİN BEYHAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
153. Marul ve roka sebzelerine uygulanan bazı dezenfektanların sebzelerin C vitamini içerikleri üzerine etkisinin değerlendirilmesi The evaluation of the effect of implementation some disinfectants on the vitamin C content of lettuce and rocket salad

DUYGU TÜRKÖZÜ (2014). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. EFSUN KARABUDAK
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
154. Tüketicilerin hazır ve yarı hazır gıdalarda kullanılan gıda katkı maddelerine yönelik görüşlerinin incelenmesi (Konya ili örneği) An investigation of consumers opinions on food additives used in the prepared and semi-prepared foods (Sample from Konya region)

NURAN ERDEM (2014). , Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. SEHER ERSOY QUADIR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Ev Ekonomisi
155. Nonalkolik yağlı karaciğer hastalığı olan bireylerde fruktoz tüketiminin değerlendirilmesi Evaluation of fructose consumption in individuals with non-alcoholic fatty liver disease

ALİYE KUYUMCU (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. EMİNE AKAL YILDIZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
156. Emezis şiddetine göre gebelerin beslenme ve sağlık durumlarının değerlendirilmesi The education of nutrition and health status of the pregnants in accordance to emesis intesnsity

EKİN ALTIN (2014). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YASEMİN BEYHAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
157. Gazi Üniversitesi Tıp fakültesi İç Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesine yatan hastalarda uygulanan nütrisyon desteğinin değerlendirilmesi The evaluotion of nutrional support in the patients of Gazi University Medical Faculty i̇ntensive care unit

HÜSEYİN BALABAN (2014). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLBİN AYGENCEL
Tıpta Uzmanlık   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
158. Premenstrual sendromda beslenme durumu ve yeme tutumunun değerlendirilmesi Evaluation of nutritional status and eating attitude in premenstrual syndrome

KÜBRA IŞGIN (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ZEHRA BÜYÜKTUNCER DEMİREL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
159. İstanbul Tıp Fakültesi Diyet Polikliniğine başvuran hastalarda sık görülen hastalıkların belirlenmesi Determination of frequent diseases seen in patients of Istanbul University Istanbul Faculty of Medicine Dietary Services Polyclinic

BETÜL SANRI (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. EMİNE AKSOYDAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
160. Konaklama işletmelerinde mutfak ve servis personelinin iş tatmini ile, kişisel hijyen bilgi ve uygulamaları Job satisfaction, individual hygiene knowledge and application of service and kitchen staff at accommodation firms

EMRE YILDIRIM (2014). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. HÜSNE DEMİREL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , İşletme
161. Hiperkolesterolemili bireylerde işlevsel yoğurt tüketiminin serum lipid profili üzerine etkisi Cholesterol lowering efficacy of plant stanol ester yogurt in hypercholesterolemic patients

MEHMET FİSUNOĞLU (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. HALİT TANJU BESLER
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
162. Yetişkin bireylerde diyet kalitesi ile yaşam kalitesi arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi The relationship between diet quality and life quality in adults

MEHMET AKİF ŞAHİN (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ZEHRA BÜYÜKTUNCER DEMİREL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı
163. Tip 2 diabetes mellitus tanılı hastaların diyetle antioksidan alımları ile total antioksidan kapasiteleri arasındaki ilişkinin saptanması Determination of the relationship between dietary intake of antioxidants and total antioxidant capacity in patients with TYPE 2 diabetes mellitus

MERVE ÇAPAŞ (2014). , Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. NERİMAN İNANÇ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
164. Exploration of the nutritional status and behaviours of some overweight and obese children with autism spectrum disorder in istanbul and the reasons of high body-mass indices in these children İstanbul'daki bazı kilolu ve obez otizmli çocukların beslenme durum ve davranışları ile sahip olunan yüksek beden kitle indeksinin sebeplerininin incelenmesi

AYŞE HÜMEYRA BİÇER (2014). , Yapıldığı Yer: YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. BAKİ SERDAR ÖZTEZCAN
Yüksek Lisans   İngilizce   Beslenme ve Diyetetik
165. Özel bir hastanenin diyet polikinlikiğine başvuran kilolu ve obez bireylerin kilo kaybı öncesi ve sonrası kan glikoz, insülin ve lipit profili düzeylerinin değerlendirilmesi Analysis of overweight and obese people's blood glucose, insulin and lipid profile before and after participating in a weight loss program at a diet clinic of a private hospital.

NİLAY KEÇECİ (2014). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. FİLİZ AÇKURT
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
166. Trabzon Özel İmperial Hastanesi Diyet Polikliniği'ne başvuran 20-64 yaş kadınlarda antropometrik ölçümler, kan biyokimyasal değerleri, kronik hastalık durumu ve yaşam kalitesinin değerlendirilmesi Evaluating the antropometric measurements, biochemical rates of blood, chronical disease state and life quality of women between the age 20-64

AYCA YILMAZ (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. EMİNE AKSOYDAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
167. Kronik obstrüktif akciğer hastalarında beslenme durumu ve yaşam kalitesi arasındaki ilişki The relationship between nutritional status and quality of life in chronic obsructive pulmonary disease patients

MAHİR ARSLAN (2014). , Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. NERİMAN İNANÇ,YRD. DOÇ. DR. MÜGE YILMAZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
168. Zayıflama diyeti uygulayan bireylerin menü etiketleri ile ilgili algıları, öğün seçimlerindeki tutum ve davranışlarının incelenmesi Evaluation of menu labeling perceptions, meal choice attitudes and behaviours of individuals who apply weight loss program

DAMLA GÜMÜŞ (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. MUHEMMET FATİH UYAR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
169. Yetişkin bireylerin beden kütle indeksleri ile serum D vitamini düzeyleri arasındaki ilişkinin incelenmesi To investigate the relationship between body mass index and serum 25-hydroxyvitamin D levels in adults

FATMA NUR GENÇ (2014). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. MAKBULE GEZMEN KARADAĞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
170. Karaciğer yağlanması olan hastaların beslenme alışkanlıkları ile antropometrik ölçümlerinin belirlenmesi Dietary habits and anthropometric measurements of patients with fatty liver

PINAR TEKİN (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜL KIZILTAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
171. Koroner bypass ameliyatı geçiren hastalarda beslenme durumu ve malnutrisyon riskinin saptanması Determination of nutritional status and malnutrition risk among patients undergoing coronary bypass surgery

CANSU ÇETİN (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. EMİNE YILDIZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
172. Diyetisyenlerde sağlıklı beslenme takıntısı (ortoreksiya nervoza) ve yeme tutumlarının saptanması Determination of obsession with healthy eating (orthorexia nervosa) and eating attitudes in dietitian

YAĞMUR BAŞ (2014). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. ZEYNEP KOÇ ÖZERSON
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
173. Spor salonunda çalışan vücut geliştirme ile ilgilenen spor hocalarının beslenme ve takviye destek ürün tüketim durumlarının saptanması Determination of the nutrition context and nutrition supplements used by the bodybuilding coaches at sports club

ZEHRA BORA (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MUHİTTİN TAYFUR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
174. Türkiye'ye özgü bazı ekmek türlerinin glisemik indeks değerlerinin saptanması Detection and assesment of glycemic index of some Turkish bread

REYHAN ERGUN (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. HÜLYA GÖKMEN ÖZEL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
175. Özel bir beslenme danışmanlık merkezine başvuran obez kadınların öz yeterlilik ve beslenme durumlarının vücut ağırlığı yönetimi programı ile değerlendirilmesi A special nutrition counseling center to applicant obese women 's self- sufficiency and nutritional status of body weight management and evaluation program

DİDEM YÜCEL (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLDEN PEKCAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
176. Tip 1 ve Tip 2 diyabetli bireylerde yeme tutum durumlarının, yaşam kalitesi ve metabolik kontrol üzerine etkisi The effect of eating attitudes status of TYPE1 and TYPE 2 di̇abetic patients on quality of life and metabolic control

MERVE YILMAZ (2014). , Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ŞEVKİ ÇETİNKALP
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
177. Nörolojik disfajisi olan çocuklarda malnütrisyon ve beslenme durumunun saptanması Assessment of nutritional status and malnutrition in children with neurological dysphagia

NURCAN BAĞLAM (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. EMİNE YILDIZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
178. Emzirme eğitiminin anne sütüyle besleme üzerine etkisi The effect of lactation education on breastfeeding

MÜGE YILMAZ (2014). , Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MUALLA AYKUT
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı
179. Obez bireylerde sağlıklı yaşam biçimi davranışları ve sağlıkla ilgili yaşam kalitesinin değerlendirilmesi Evaluation of healthy lifestyle behavior and health related quality of life of obese persons

FATMA KOCAMAN (2014). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. BERRİN TELATAR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı
180. Üniversite öğrencilerinde porsiyon algısı ve etkileyen faktörlerin belirlenmesi Determination the portion size and factors affecting in university student

EMEL ÖKTEM GÜNGÖR (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. AYDAN ERCAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
181. Okul çağı çocuklarda alkali diyet ve beslenme alışkanlıklarının, ağız sağlığı ile ilişkisinin değerlendirilmesi Determination of relationship between alkaline diet and dietary habits with oral health in school aged children

MERVE ŞEYDA KARAÇİL (2014). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. EDA KÖKSAL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
182. Özel bir fizik tedavi merkezinde uygulanan obezite tedavisinin kilo verme üzerine etkisinin saptanması The effect of an obesity treatment applied in a private healthcare centre on losing weight

GÖZDE ALP (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MUHİTTİN TAYFUR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
183. Toplu beslenme personelinin çalışma koşulları ve iş tatmin düzeylerinin incelenmesi ve değerlendirilmesi Investigation and evaluation of the working conditions and employee work satisfaction levels in the mass catering systems

FATİH SÜLEYMAN KAYA (2014). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİLİZ AÇKURT
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
184. Kadınlarda ağırlık yönetiminin yeme tutum davranışı üzerine etkisinin değerlendirilmesi Assessment of the effect of weight management over eating behavior in women

MÜGE GÜZEY (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. MENDANE SAKA
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
185. Migrenli hastaların beslenme durumları ile antropometrik ölçümlerinin belirlenmesi Patients with migraine determination of nutritional status and anthropometric measurements

GİZEM DÖNMEZER (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. MENDANE SAKA
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
186. Tip 1 diyabette diyet proteinlerinin ve yağlarının kan glukozu üzerine etkilerinin belirlenmesi Determining the effects of dietary proteins and fats on blood glucose in type 1 diabetes

NEŞE KAYA (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. HÜLYA GÖKMEN ÖZEL
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
187. Tip 2 diyabetli bireylerin yeme tutum ve davranışları ile yaşam kalite düzeylerinin belirlenmesi Determination of eating behaviour, attitude and life quality level of type 2 diabetic individuals

SERAP GÜZEL (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜL KIZILTAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
188. Hipoglisemik olarak kullanılan bazı bitki türlerinin antioksidant ve antidiabetik aktivitelerinin araştırılması Screening of antioxidants and anti-diabetic activities of some hypoglisemic plants

SEVİL EMEN TANRIKUT (2014). , Yapıldığı Yer: DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MURAT KIZIL
Doktora   Türkçe   Biyokimya
189. Metilentetrahidrofolat redüktaz gen polimorfizmi olan gebe kadınlarda antenatal depresyon ve bazı aminoasitlerle ilişkisi Antenatal depression in women with methylenetetrahydrofolate reductase gene polymorphism and its relationship with some aminoacids

ÇİĞDEM TUBA GÜNEBAK (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. HALİT TANJU BESLER
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
190. Diyet lif tüketim sıklığı ile kolon kanseri arasındaki ilişki The relationship between the frequency of consumption of dietary fiber and colon cancer

SAMET YAĞLI (2014). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MUAZZEZ GARİPAĞAOĞLU
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Sağlık Eğitimi
191. Üniversite öğrencilerinin beslenme durumlarının değerlendirilmesi ve sağlıklı yeme indekslerinin saptanması Assessment of nutritional status of university students and determination of the healthy eating indices

RÜVEYDA ESRA ERÇİM (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AYLA GÜLDEN PEKCAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
192. Prediyabetik ve sağlıklı bireylerde altın çilek, papaya ve üzümün kan glukoz, insülin salgılanma ve insülin direnci üzerine etkisi Golden berry, papaya and grapes effects on blood glucose,insulin secretion and insulin resistance in prediabetic and healthy subjects

YASEMİN YILMAZ (2014). , Yapıldığı Yer: AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. HASAN ALİ ALTUNBAŞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
193. Obez bireylerde benlik saygısı ve beden algısının değerlendirilmesi Evaluation of self-esteem and body image of obese persons

PINAR HAMURCU (2014). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. CAN ÖNER
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
194. Sous vide üretim tekniği kullanılarak hazırlanan macar gulaş yemeğinde mikrobiyolojik kalitenin değerlendirilmesi Evaluation of the microbiological quality of hungarian goulash prepared using the technique of sous vide

HANDE YILMAZ (2014). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. SANİYE BİLİCİ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
195. Obez bireylerde beden algısı, benlik saygısı ve yaşam kalitesinin değerlendirilmesi Evaluation of obese individuals' body image, self-esteem and life quality

HALİME GAMZE KARSLI (2014). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİLİZ AÇKURT
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
196. Sağlıklı beslenme ve besin etiketi okuma eğitimlerinin ortaokul öğrencilerinin besin tercihlerine etkisinin değerlendirilmesi The evaluati̇on of healthy nutri̇ti̇on and food label readi̇ng educati̇on affect on secondary school students' di̇etary preferences

SALİHA KALELİ (2014). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ZEHRA BÜYÜKTUNCER DEMİREL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
197. Doğu Anadolu bölgesinde yaşayan adölesan ve yetişkinlerin beslenme alışkanlıkları ile yeme tutum ve davranışlarının belirlenmesi An investigation of dietary habits, eating attitudes and behaviours in adolescents and adults from Eastern Anatolia region in Turkey

BETÜL SARIDAĞ DEVRAN (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜL KIZILTAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
198. Malatya Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğüne bağlı illerdeki yurtlarda kızartmalık yağ denetimi, çalışan ve öğrencilerin atık yağlarla ilgili bilgi düzeyleri In the provi̇nces connected the regi̇onal di̇rectorate of Malatya Credi̇t and Dormi̇tori̇es Agency, i̇nspecti̇on of fryi̇ng oi̇l i̇n dormi̇tori̇es and knowledge level of the students and employees related to the waste oi̇ls

ESMA AKSOY (2014). , Yapıldığı Yer: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ALİ ÖZER
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı
199. Uyku süresi ile enerji harcaması ve besin alımı arasındaki ilişkinin belirlenmesi Determining the relationship of sleep duration between energy expenditure and food intake

MELİKE ŞEYMA DENİZ (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. MENDANE SAKA
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
200. Özel bir sağlıklı beslenme ve diyet danışmanlığı'na başvuran danışanların fonksiyonel besinlere yönelik farkındalığı, bilgi düzeyleri ve tüketim sıklıklarının araştırılması The study of functional food awareness, knowledge levels and consumption frequencies of advisees who consult a private healthy nutrition and dietary counselling

ŞEBNEM KANDIRALI (2014). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MUHİTTİN TAYFUR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik