Beslenme ve Diyetetik için arama sonuçları Arama sonucu: 924
201. Hematolojik malignitesi olan hastaların beslenme durumlarının ve bazı biyokimyasal bulgularının saptanması The assessment of nutritional status and some biochemical parameters of patients with hematologic malignancy

BERİL YILMAZ (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. SEYİT M. MERCANLIGİL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
202. Mobilya üretiminde çalışan işçilerin beslenme durumlarının ve bazı antropometrik ölçümlerinin saptanması Nutritional status and some anthropometrical measurements of furniture manufacturing workers

KHETAM ALESSA HAMRAA (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AYLA GÜLDEN PEKCAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
203. Toplu beslenme sistemlerinde kullanılan farklı dezenfektanların çiğ servis edilen sebzelerin mikrobiyal yüküne etkisi The effect of a different disinfectants that used in institutional food services on the microbial load of raw vegetables served

BÜŞRA AYHAN (2013). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. SANİYE BİLİCİ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
204. Ağırlık sporu ile ilgilenen sporcuların beslenme alışkanlıklarının incelenmesi Investigation of eating habis of the athlets who are interested in the sport of weight lifting

AYKUT GÜMÜŞ (2013). , Yapıldığı Yer: KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. AHMET UZUN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Spor
205. Sağlıklı bireylerde geleneksel üzüm içeceği hardaliyenin serum antioksidan ve biyokimyasal parametreler üzerine etkisi Effects of a traditional fermented grape-based drink hardaliye on a variety of biochemical and antioxidant parameters in healthy adults

BİRDEM AMOUTZOPOULOS (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. FATMA GÜLHAN SAMUR
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
206. Çölyak hastalığı olan bireylerin beslenme alışkanlıkları ve genel sağlık durumlarının değerlendirilmesi To evaluate the eating habits and general health status of the people who have celiac disease

DENİZ ÖZSAN (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YASEMİN BEYHAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
207. Taurinin yorgunluğu geciktirme zamanı üzerine etkisinin incelenmesi Investigating the effect of taurine on exercise time to exhaustion

NEŞE TOKTAŞ TORUN (2013). , Yapıldığı Yer: AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. AKIN YEŞİLKAYA
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Spor
208. Türkiye'de organik ve klasik yöntemlerle üretilen zeytinyağlarının ağır metal içeriğine yönelik bir araştırma A study on evaluation of heavy metal contents of extra virgin olive oil which are produced by organic and conventional agricultural methods in Turkey

ATİLA GÜLEÇ (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. HALİT TANJU BESLER
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
209. Tip 1 diyabeti olan ve olmayan bireylerin diyet glisemik indeks ve yükünün hesaplanması ve değerlendirilmesi Calculation and evaluation of diet glycemic index and glycemic load of type 1 diabetics and non-diabetics

ÇİĞDEM AKSOY (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİLİZ AÇKURT
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
210. Toplu beslenme hizmeti veren bir kurum mutfağı ve personelinin hijyen yönünden değerlendirilmesi ve beslenme durumlarının saptanması Hygienic evaluation of kitchen and kitchen workers and determine of theirs nutritional statements

FATMANUR KAYALI (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. GÜLHAN SAMUR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
211. Çin Xinjang Uygur Özerk Bölgesi Urumçi şehrindeki lise öğrencilerinin beslenme ve fiziksel aktivite bilgi ve davranışları Nutritional and physical activity knowledge and behavior of High school students in the city of Urumçi Xinjiang Uygur Autonomous Region in China

ABUDUKELİMU NUERKAOSAIER (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLGÜN ERSOY
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
212. Amatör ve profesyonel Milli takım futbolcularında beslenme alışkanlıkları ve bilgi düzeylerinin incelenmesi Assessment of eating habits and the level of nutritional knowledge of amateur and professional national team Football players

MERVE YÜKSEK (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. ZEYNEP ÖZERSON
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Spor
213. Romatoid artritli hastalarda beslenme durumunun değerlendirilmesi Evaluating nutritional status of patients with rheumatoid arthritis

HÜLYA UZUN (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. NESLİŞAH RAKICIOĞLU
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Romatoloji
214. Kahramanmaraş ili Kahramanmaraş İlköğretim Okulu ikinci kademe (6,7,8. sınıflar) öğrencilerinde beslenme davranışları ve obezite durumlarına spor aktivitelerinin etkisi

ŞENNUR ÖZKAN (2013). , Yapıldığı Yer: KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. ENVER DÖŞYILMAZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
215. Karaciğer sirozu olan hastalarda, malnütrisyon, vücut bileşimi, enerji ve besin ögeleri alımının değerlendirilmesi Assessment of malnutrition, body composition and energy and nutrient intakes in patients with liver cirrhosis

MERVE SUSUZLU (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. HÜLYA GÖKMEN ÖZEL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
216. Yetişkin bireylerin yaşam kalitesi ile besin tüketim alışkanlıkları ve bazı antropometrik parametreler arasındaki ilişkinin saptanması The analysis of association of quality of life and dietary habits and some anthropometric parameters of the adults

GÜLPER HÜLYA GÜNSOY (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YASEMİN BEYHAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
217. İstanbul'da özel bir hastanenin diyet polikliniği'ne başvuranların bazı özelliklerinin ve beslenme durumlarının değerlendirilmesi The evalution of characteristics and nutritional status of patients applied to the diearry policlinic of a private hospital in İstanbul

BAŞAK COŞKUN (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YASEMİN BEYHAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
218. Çankırı Özel Karatekin Hastanesi sağlık personeli ve diyet polikliniğine başvuran hastalarda gıda takviyelerinin kullanımı üzerine bir araştırma A study on the usage of dietary supplements by the patients applying to the dietary polyclinics and the health staff of the private Karateki̇n Hospi̇tal in Çankiri

SEVİNÇ KOÇAK BAKAN (2013). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AYSEL BAYHAN ÖKTEM
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
219. Yetişkinlerde duygusal yeme davranışının beslenme durumuna etkisi The effects of emotional eating behaviors on nutritional status in adults

HANDE SEVEN (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YASEMİN BEYHAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
220. Parenteral beslenme uygulanan prematüre bebeklerde lipit veriliş şekline göre total antioksidan seviye, total oksidan seviye ve serum paraoksonaz düzeyleri Total antioxidant levels, total oxidant levels, and serum paraoxonase levels of parenterally fed premature infants according to practice of lipid administration

MURAT KONAK (2013). , Yapıldığı Yer: NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. RAHMİ ÖRS
Tıpta Yan Dal Uzmanlık   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
221. 6-18 yaş arası serebral palsili çocukların beslenme durumunun değerlendirilmesi Evaluation of the nutritional status of children with cerebral palsy aged 6-18

GÜLEREN SABUNCULAR (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YASEMİN BEYHAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
222. Erişkinlerde keçiboynuzu ununun kan lipit profiline etkisi The effect of carob flour on blood lipid profile in adults

EDA SİMDEN FIRINCIAHMETOĞLU (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLDEN PEKCAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
223. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne başvuran, 0-24 ay arası bebeği olan annelerin emzirme ve bebek beslenmesi konusundaki bilgi düzeyleri ile uygulamalarının belirlenmesi Determination of infant nutrition knowledge and practises of lactating women (0-24 months postpartum) admitted to KTU Faculty of Medicine, Farabi Hospital

GÜLŞEN DELİKANLI (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLDEN PEKCAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
224. Epilepsi hastası çocuklarda ketojenik diyetin epileptik nöbet sayısı üzerine etkisinin araştırılması The survey of ketogenic diets effects upon the number of epiletic seizure on epileptic children

BİLGE ÇETİN (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLDEN KÖKSAL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
225. Meyveli yoğurt üretiminde kokusuz balık yağı kullanımı üzerine bir araştırma A study on using odourless fish oil in fruit yoghurt production

NAZLI TÜRKMEN (2013). , Yapıldığı Yer: ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. EBRU ŞENEL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Gıda Mühendisliği , Ziraat
226. Bebeklik ve erken çocukluk dönemi uyumsal yeme davranışı ve beslenme süreci anne tutumları ölçekleri geliştirme çalışması Development study of infancy and early childhood period adaptive eating behaviour and mothers attitudes scales in feeding process

HABİBE DİLSİZ (2013). , Yapıldığı Yer: ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. İHSAN DAĞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Eğitim ve Öğretim , Psikoloji
227. Toplu beslenme sistemlerinde kullanılan dezenfektanların çiğ olarak servis edilen bazı sebzelerin toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi Effect of disinfectants on the total antioxidant capacity of the some raw served vegetables used in food service systems

MERCAN MERVE TENGİLİMOĞLU (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLGÜN ERSOY
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
228. Gebe kadınların trimesterler arası beslenme durumlarının değerlendirilmesi Evaluati?on of the nutri?ti?onal status of pregnant women between tri?mesters

İREM ÖZKOÇ (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİLİZ AÇKURT
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
229. 6-15 yaş grubu çocuklarda astım görülmesi ile akdeniz tarzı beslenme durumu arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi Evaluation of the relationship between mediterranean style nutritional status with asthma in children ages 6-15.

CELİL SABUNCULAR (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİLİZ AÇKURT
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
230. Akciğer kanserli hastalarda beslenme durumu ile yaşam kalitesi arasındaki ilişkinin saptanması Determining the relationship between nutritional status and quality of life in lung cancer patients

SEMA KÜÇÜKKATIRCI (2013). , Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. HABİBE ŞAHİN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
231. Üniversite öğrencileri arasında enerji içeceği tüketiminin ve bilincinin araştırılması The awareness and consumptionof energy beveraga among students of university

İDRİS KAYANTAŞ (2013). , Yapıldığı Yer: NİĞDE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. GÜRKAN YILMAZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
232. Yazılı ve görsel basında yer alan sağlıklı beslenme ile ilgili gıda reklamlarının ve yayınlarının kadınların beslenme alışkanlıkları ve besin seçimi üzerine etkileri The effect of advertisements and programs about healty nutrition broadcasted in mass media to women's nutrition habits and food selection

SÜEDA KERVANCI (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİLİZ AÇKURT
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
233. İlköğretim okullarında görevli öğretmenlerin beslenme alışkanlıkları ve beslenme bilgi düzeyleri A research on nutritional knowledge levels and nutritional habits of elemantary school teachers

EZGİ SAKAR (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİLİZ AÇKURT
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
234. Özel bir hastanede çalışan sağlık personelinin içecek tüketimine ilişkin görüş ve davranışları Opinions and behaviors about the beverage consumption of health care professionals in a private hospital

YILDIZ ÖZTÜRK (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİLİZ AÇKURT
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
235. Vücut geliştirme ve bilek güreşi federasyonu milli sporcularının, ergojenik öğe kullanımının kan parametrelerine etkisinin saptanması Bodybuilding and wrestling wrist national federation of athletes, ergogeni?c item identification of the effect of the use of blood parameters

CENK ÖZYILMAZ (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FUNDA ELMACIOĞLU
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
236. Menopoza girmiş kadınların beslenme durumları ile fiziksel aktivite ve beslenme bilgi düzeylerinin belirlenmesi Nutrition of postmenopausal women physical activity and determination of feeding level of knowledge

FUNDA ESİN FAKILI (2013). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. MENDANE SAKA
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
237. Solid tümörlü çocuklarda kemoterapiye bağlı tat değişimi ve beslenme durumlarının değerlendirilmesi Determination of changes in taste and nutritional status of children with solid tumor based on chemotherapy treatment

NURAY ÇANGA (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. SEYİT M. MERCANLIGİL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
238. Adolesanların yeme davranışı ve beslenme bilgilerini saptamaya yönelik ölçek geliştirme çalışması Scale development practice: Eating behaviour and nutritional knowledge of adolescents

YAHYA ÖZDOĞAN (2013). , Yapıldığı Yer: ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AYŞE ÖZFER ÖZÇELİK
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
239. Tokat'ta spor merkezlerine devam eden kadınların,beslenme alışkanlıkları,zayıflamaya yönelik uygulamaları ve beslenme bilgi düzeylerinin belirlenmesi Determination of nutrition habits, weigt loss practices and nutriton knowledge level of women attending to sport centers in Tokat

DUYGU KOZAN (2013). , Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. NAZAN AKTAŞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
240. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi birinci ve son sınıfa devam eden öğrencilerin beslenme bilgi ve alışkanlıkları üzerine bir araştırma A study into the nutrition knowledge and habits of the first and last grade students of the Faculty of Medicine, Zonguldak Bülent Ecevit University

GÖKHAN ÇETİN (2013). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. FULYA SARPER
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Ev Ekonomisi
241. Ankara'da yaşayan 19-65 yaş arası çölyak hastalarının beslenme durumlarının yaşam kalitesi üzerine etkisi The potential impact of nutrition status on health related quality of life in 19-65 years old celiac patients who lives in Ankara

AYŞEGÜL ÇAKMAK (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. SEYİT M. MERCANLIGİL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
242. Metabolik sendromu olan ve olmayan kadınlarda diyetle kalsiyum tüketiminin vücut kompozisyonu ve kan değerleri üzerine etkisinin incelenmesi Investigation of the effect of calcium consumption by diet on the body composition and blood values in women with and without metabolic syndrome

GÖZDE ARITICI (2013). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MURAT BAŞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
243. Yatarak tedavi gören yanık hastalarının beslenme durumları ve biyokimyasal bulgularının belirlenmesi Determination of the nutritional status and biochemical parameters of the hospitalized burn patients

ÇİLER ASLANALP (2013). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜL KIZILTAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
244. Yetişkin kadınların sağlıklı yaşam biçimi davranışları ile besin tüketimi ve vücut bileşimlerinin karşılaştırılması Health promotion behaviors of women and their relationship between body composition and food consumption

AYŞE NUR YILMAZ (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. ZEYNEP ÖZERSON KOÇ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
245. Huzurevinde yaşayan yaşlılarda beslenme durumunun taranması: Tarama testleri kıyaslaması Nutritional screening of the elderly residing in an elderly home: Comparison of the various screening methods

NECLA ÖZGÜNEŞ (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AYLA GÜLDEN PEKCAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
246. Yaşlı diyabetik hastaların tıbbi beslenme tedavisine uyumları ve beslenme durumlarının değerlendirilmesi Medical nutrition therapy compliance and nutrition status evaluation of the elderly diabetic patients

İLKNUR GÖKÇE YILDIRIM (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. EMİNE YILDIZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları , Geriatri
247. Farklı beden kütle indekslerine göre serum visfatin düzeyi ile metabolik parametreler arasındaki ilişki The relationship between serum visfatin levels and metabolic parameters by different body mass indexes

K. ESEN KARACA (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLGÜN ERSOY
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
248. Farklı beden kitle indeksine sahip bireylerde D vitamini ve serum kalsiyum düzeylerinin değerlendirilmesi Determination of vitamin D and calcium levels of individuals with different body mass index

GÜLER TOSUNBAYRAKTAR (2013). , Yapıldığı Yer: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MURAT BAŞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
249. Kısa ve hızlı etkili insülin kullanan tip 1 diyabetlilerde karbonhidrat sayma yönteminin kan şekeri regülâsyonu üzerindeki etkilerin incelenmesi İnvestigation of carbohydrate counting method effects on blood glucose level regulation on type 1 diabetics using rapid- acting insulin analogues

NESLİHAN KOYUNOĞLU BİNGÖL (2013). , Yapıldığı Yer: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FİLİZ AÇKURT,PROF. DR. İLHAN SATMAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
250. Maternal beden kütle indeksi ve gebelikte vücut ağırlığı artışı takibinin perinatal sonuçlar ile ilişkisi Maternal body mass index and body weight increase during pregnancy monitoring in relation to perinatal outcomes

NİLÜFER AKGÜN (2013). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLDEN PEKCAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik