Beslenme ve Diyetetik için arama sonuçları Arama sonucu: 924
501. Multidisipliner yaklaşımla davranış değişikliği tedavisi uygulanan şişman bireylerdeki yaşam tarzı değişikliklerininn incelenmesi The study of lifestyle modification of obese individuals on whom the treatment of behavioral change under multidisciplinary approach is applied.

BENGÜ ÜZMEZ (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FATMA SAĞLAM
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
502. Üniversite öğrencilerinin fonksiyonel besin bilgi düzeylerini belirlemeye yönelik bir ölçek geliştirme: Geçerlik ve güvenirlik çalışması Validity and reliability of university students determine knowledge levels of functional food

HACER SAVURDAN (2007). , Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. NAZAN AKTAŞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
503. Yetişkin bireylerin sağlıklı yeme indekslerinin belirlenmesi A research aiming to determine dietary pattern and healthy eating index of Turkish adults

BANUGÜL BARUT UYAR (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. SEVİNÇ YÜCECAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
504. Parkinsonlu hastaların beslenme durumu ve alışkanlıklarının değerlendirilmesine yönelik bir çalışma The evaluation of the nutritional status and nutritional habits of the patients with parkinson’s disease

LEYLA TEVFİKOĞLU (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. NESLİŞAH RAKICIOĞLU
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
505. Ankara üniversitesindeki öğrencilerin beslenme durumları, Üfiziksel aktiviteleri, beden kütle indeksleri ve kan lipidleri arasındaki ilişkiler. Relationship between nutrition status, physical activity, body mass index and blood lipids of students at Ankara University.

BAŞAK YILMAZ (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. MİNE YURTTAGÜL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
506. Ankara'da bir yetiştirme yurdunda kalan erkek adolesanların beslenme durumları ve etkileyen etmenler Nutritional status of male adolescents who stay in orphanage in Ankara and effecting factors.

DENİZ DUMAN (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YASEMİN BEYHAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
507. Glisemik indeksi yüksek besinlerin tüketimiyle vücut ağırlığı arasındaki ilişki The relation between the consumption of food with high glycemic index and body weight

HATİCE GÜNEŞ (2007). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. SIDIKA BULDUK
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
508. Üç-beş yaş grubu çocuklarda erken çocukluk çağı diş çürükleri ve beslenme ile ilişkisi Early childhood dental caries in three-five years-old group and its relation with nutrition

AYLİN AYDIN (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. PERİHAN ARSLAN,PROF. DR. SEVAL ÖLMEZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Diş Hekimliği
509. 0-5 yaş arası çocuklarda beslenme durumu ile hemoglobin ve serum çinko düzeylerinin değerlendirilmesi Evaluation of nutritional status, hemoglobin and serum zinc status of 0-5 years old children

PINAR UÇAN (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLDEN PEKCAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
510. Üniversite öğrencilerinin besin tamamlayıcılarını kullanma durumlarının besin tüketimlerine etkileri üzerine bir araştırma A research conducted regarding the impacts of the consumption of the dietary supplements of the university student’s on their nutrition consumptions

KADRİYE AVCI (2007). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. FULYA SARPER
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
511. Theanine amino asidinin plazma serbest amino asit ve antioksidan kapasite düzeyine etkisi üzerine bir çalışma A study on antioxidant capacity and plasma free amino acid levels of theanine

MEHMET FİSUNOĞLU (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. H. TANJU BESLER
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
512. Hedef programlama aracılığıyla düşük maliyette, menü planlama ilkelerine uygun, bir grup işçi için tek öğünlü, on beş günlük, set-seçimsiz menü planlama Using the goal programming, a lunch, set-unselective, and fifteen days menu planning based on minimum cost, and menu planning principle suitable for a group of worker

YASEMİN YAĞDIRAN (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FATMA SAĞLAM
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Ekonometri
513. Hipertansiyonlu hastaların beslenme durumlarının değerlendirilmesine yönelik bir araştırma. A Study for evaluating nutritional status of hypertension patients.

TUĞBA ÖLMEZ (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. SEYİT M. MERCANLIGİL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
514. Özel Ankara Güven Hastanesi menülerinde yer alan yemeklerin HACCP sistemine göre düzenlenmesi Arranging standard food recipes ıncluded in menus of Private Ankara Guven Hospital according to HACCP system

HAVVA BANU TOPALAKCI (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. FATMA SAĞLAM
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
515. Çeşitli pişirme yöntemlerinin sebzelerin fenolik bileşik ve antioksidan aktivite değerleri üzerine etkisi Effect of various cooking methods on phenolic compounds and antioxidant activity of vegetables

INDRANİ KALKAN (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. SEVİNÇ YÜCECAN
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
516. Düşük glisemik indeks ve yüksek glisemik indeksle beslenen obezlerde glisemik indeksin aterosklerotik marker'lere etkisi The effects of weight loss with dietary low and high glycemic index on atherosclerotic markers within the obese subjects

CEREN YOLAÇAN İŞERİ (2007). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MÜCAHİT ÖZYAZAR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
517. Hastanelerin toplu beslenme servislerinde iş verimliliğinin ölçülmesi ve bunu etkileyen bazı etmenlerin incelenmesi Measuring labour productivity of hospital food service systems and evaluating some of influencing variables

SEZEN İYİGÜN (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YASEMİN BEYHAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
518. Farklı sosyo-ekonomik düzeydeki ailelerin beslenme bilgi düzeyleri ile sebze-meyve tüketim alışkanlıkları üzerinde bir araştırma A research on the relation between the level of consciousness of families from different socio-economic levels about food and vegetable and fruit consumption habits

FATİH ONUR (2007). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. FULYA SARPER
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Ev Ekonomisi , Eğitim ve Öğretim
519. Yetişkinlerde biyoelektrik empedans analizi ölçümleri ve farklı denklemlerle karşılaştırılması Measurements of bioelectrical impedance analysis in adults and comparison with anthropometric equations

DUYGU ÇALIŞKAN (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MERAL AKSOY
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
520. Hiperlipidemik bireylerde diyetle kalsiyum alımı ile bazı biyokimyasal parametreler ve antropometrik ölçümler arasındaki etkileşimin değerlendirilmesi The relationship between dietary calcium intake biochemical parameters and antropometric measurements in hyperlipidemic humans.

ÇİĞDEM ÖZCAN (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. GÜLHAN EROĞLU SAMUR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
521. Postmenopozal kadınlarda keten tohumu tüketiminin antropometrik ölçümler, lipit profili ve menopozal semptomlar üzerine etkileri Effects of flaxseed on anthropometric measurements, lipid profile and menopausal symptoms in postmenopausal women

ŞEYMA TUNA (2007). , Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. NERİMAN İNANÇ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
522. Kronik obstüktif akciğer hastalığı olan bireylerde yüksek protein içerikli beslenmenin arteriyel kan gazları, solunum fonksiyon testleri ve yorgunluk üzerine etkileri The effect of high protein diet on arterial blood gases, pulmonary function tests and fatigue in patients with chronic obstructive pulmonary disease

HATİCE ÇİÇEK (2007). , Yapıldığı Yer: GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ

Danışman(lar): PROF. DR. NALAN AKBAYRAK
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Göğüs Hastalıkları , Hemşirelik
523. Ankara il merkezinde guatr prevelansı ve hormon düzeylerinin araştırılması Investigation of goiter prevalance and hormone levels in adult in Ankara city center

EMEL ERZİNCAN (2007). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. GÜLDEREN YENTÜR
Yüksek Lisans   Türkçe   Besin Hijyeni ve Teknolojisi , Beslenme ve Diyetetik
524. Ankara piyasasında satışa sunulan bazı gıdalarda sentetik boya miktarlarının araştırılması Investigations on quantitative determination of synthetic dye content in some food products from ankara market

ŞEBNEM ERDOĞAN (2007). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLDEREN YENTÜR
Yüksek Lisans   Türkçe   Besin Hijyeni ve Teknolojisi , Beslenme ve Diyetetik
525. Amasya devlet hastanesi dahiliye polikliniği'ne başvuran hastaların beslenme alışkanlıklarının kan lipit düzeyi değişimine etkisi üzerine araştırmalar Came to amasya state hospital internal medicine policlinics patients nutritional habits find out the effect of the changes levels on the blood lipid profiles.

HİCRAN KÖREMEZLİ (2007). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AYSEL BAYHAN ÖKTEM
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
526. Özel bir spor merkezine başvuran yetişkinlerde vitamin, mineral ve diğer besin desteklerinin kullanım durumunun saptanması The determination of vitamin, mineral and other dietary supplement use in adults who are the members of a fitness center

HATİCE HARTEVİOĞLU (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. H. TANJU BESLER
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
527. Ankara'da yemek fabrikalarının sorumlu yöneticilerinin beslenme bilgi düzeylerinin ve yönetimsel ilgi/yaklaşımlarının belirlenmesi The determination of nutrition knowledge and managerial knowledge/ approach of responsible managers of mass catering in Ankara

BİRİZ ÇAKIR (2007). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. YASEMİN BEYHAN
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , İşletme
528. Asgari ücretli ailelerin gıdaya ayırdıkları bütçenin ve gıdaları tüketim sıklıklarının belirlenmesi Low income families in order to detect their budget for nutrition and the most food their consume

ALİ HAYDAR KOCAKAHYA (2007). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. MELEK YAMAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
529. Adana il merkezinde sokakta çalışan çocukların beslenme alışkanlıkları ve beslenme durumu The nutrition habits and situations of children working on streets in Adana city center

GÖKHAN KESMEN (2007). , Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. NAZAN AKTAŞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı
530. 9- 12 yaş grubu öğrencilerin beslenme alışkanlıkları Eating habits of students aged 9 to 12

GÜLSÜM TÜRKMENOĞLU(ŞİMŞEK) (2007). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
531. Kocaeli'nde bulunan üç farklı huzurevindeki yaşlıların beslenme alışkanlıkları üzerine bir araştırma A research over the nourishing habits of olders who are living three different rest home in Kocaeli

ELİF AKYILDIZLAR (2007). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AYSEL BAYHAN ÖKTEM
Yüksek Lisans   Türkçe   Besin Hijyeni ve Teknolojisi , Beslenme ve Diyetetik
532. İlköğretim öğrencilerinin çinko tüketim durumları The zinc consumption of primary schools students

SEMRA EYVAZOĞLU (2007). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MİNE ARLI
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı
533. Türk obez kadınlarda kan lipid profili The blood lipid profile of Turkish obese women

İSMAİL ÖZKAYA (2007). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YUSUF ORHAN
Doktora   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı , Kardiyoloji
534. Santral memuru kadınların beslenme durumları üzerine vardiyalı sistemde çalışmanın etkisi The impact of shiftwork on the nutrition status of women working as the telephone operator

AYŞE PEKEL ÖZDEMİR (2006). , Yapıldığı Yer: ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. NEVİN AKTAŞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Ev Ekonomisi
535. 2-5 yaş arası sağlıklı çocukların beslenme özellikleri ve aile etkileşimi Nutrition characteristics and family relation of healty children between 2-5 ages

FATMA DERELİ (2006). , Yapıldığı Yer: MARMARA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. ZERRİN ÇİĞDEM
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
536. Hemodiyaliz tedavisi alan kronik böbrek yetmezliği olan hastalarda obezitenin beslenme durumu ile biyokimyasal parametreler üzerine etkisi The effects of obesity on nutritional status and biochemical parameters in maintenance hemodialysis patients with chronic renal failure.

MEVLÜDE KIZIL (2006). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. GÜLHAN SAMUR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
537. Gebe kadınların enerji, protein, demir, kalsiyum, C vitamini, B12 vitamini, folik asit ve omega-3 yağ asidi tüketimleri ile beslenme bilgi ve alışkanlıkları arasındaki ilişkinin saptanması Pregnant women's energy, protein, iron, calcium, vitamin C, vitamin B12, folic acid and omega-3 fatty acid intake and it's relationship between pregnant women's knowledge of nutrition and their nutritional habits

SANİYE GÜZİN ÇALTI (2006). , Yapıldığı Yer: MARMARA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MELDA KARAVUŞ,DOÇ. DR. DİLŞAD SAVE,YRD. DOÇ. DR. YAŞAR KESKİN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı
538. Özel bir kliniğe başvuran otuzbeş yaş üstü kilolu kadınların pre ve post menopoz dönemlerine göre bazı anemi parametrelerinin değerlendirilmesi ve bunun beslenme durumları ile etkileşimi üzerine bir araştırma Evaluation of anemia and nutrition status of overweight women, aged 35 year and over, in their pre or post menopause period

AYLİN SAYAN (2006). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. TÜRKAN KUTLUAY MERDOL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
539. Sağlıklı beslenme takıntısı (ortoreksiya) belirtilerinin incelenmesi, orto-15 ölçeğinin uyarlanması The investigation of healthy eating fixation (Orthorexia) and the adaptation of the ORTO-15 scale

GÜLCAN ARUSOĞLU (2006). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLDEN KÖKSAL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Psikoloji
540. Menapoz dönemindeki osteoporozlu kadınlarda beslenme durumlarının araştırılması Investigation of the nutritions of the woman have osteoporosis in menapausal period

BİLSEN ŞENER GÜREŞ (2006). , Yapıldığı Yer: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AYSEL BAYHAN ÖKTEM
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
541. Rize ili Çayeli ilçesindeki lise öğrencilerinde obezite sıklığı ve beslenme alışkanlıkları Obesity prevalance and eating habits of secondary school in Çayeli - Rize

AYŞE GÜMÜŞLER (2006). , Yapıldığı Yer: KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GAMZE ÇAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları , Halk Sağlığı
542. Okul çağı çocuklarında taze sebze ve meyve tüketim durumu ile tüketimi etkileyen etmenlerin saptanması Consumption of fresh fruits and vegetables and determination of affecting factors in school-aged children

NİLHAN AY (2006). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. NESLİŞAH RAKICIOĞLU
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
543. Liseye devam eden kız ögrencilerin beslenme alışkanlıkları ve beden algısını etkileyen etmenler Eating habits of female students attending to high school and factors that affect their body image

BURCU DİLEK DEMİR (2006). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MİNE YURTTAGÜL
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
544. Bir sağlık ocağının bölgesinde gebelerde anemi görülme sıklığının incelenmesi The analyses of the frequency rate of anemic cases among pregnant women in the area of a primary care service

DERYA KAYA (2006). , Yapıldığı Yer: MERSİN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. NAZİFE AKAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı , Kadın Hastalıkları ve Doğum
545. Adolesan erkek voleybolcuların beslenme ve antropometrik profilleri Nutritional and anthropometrical status of male adolescent volleyball players

MİNE YILDIRIM (2006). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜLGÜN ERSOY
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Spor
546. Üniversite öğrencilerinin beslenme alışkanlıkları ile özyetkinlik ve iyimserlik ilişkisi The Assessment of relations nutrition habits of students of university with self-efficacy and optimism: Ankara University model

SERAP AÇIKGÖZ (2006). , Yapıldığı Yer: ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. PERVİN ÜNAL CİVCİR
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Psikoloji , Sağlık Eğitimi
547. Tanısı yeni konulmuş hipertansiyon, hiperlipidemi ile hipertansiyon ve hiperlipidemisi birlikte bulunan bireylerin diyet yağ asidi örüntüsü ve beslenme alışkanlıklarının değerlendirilmesi Dietary habits and contents of dietary fatty acids of subjects who have received a diagnosis of hypertension, hyperlipidemia and both

AYŞE AYDA BAYRAM (2006). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. H. TANJU BESLER
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
548. Hafif ve orta şişman yetişkin bireylere uygulanan zayıflama diyetleri sonucundaki vucut ağırlık kaybının serum lipid profilleri ve diğer bazı parametreler üzerindeki etkisi The effects of the body weight loss on serum lipid prifiles and the other parameters as a result of the diets applied on the overweight and obese adults

ALİYE VİLDAN KILIÇ (2006). , Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. PERİHAN ARSLAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik
549. Mardin ili Kızıltepe ilçesindeki merkez ilköğretim okullarında okuyan 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin beslenme alışkanlıkları üzerine bir araştırma A Research about the nourishing habits of students at 6th, 7th and 8th classes of central primary schools at Kızıltepe district of Mardin province

MEHMET AVAN (2006). , Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. NERMİN IŞIK
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Halk Sağlığı
550. Beden eğitimi ve yüksekokullarda okuyan aktif spor yapan öğrencilerin beslenme ve sağlık durumlarının incelenmesi Searching the diet habits of the active sportsmen and students attending to physical education and sports faculty

MEHMET KUMARTAŞLI (2006). , Yapıldığı Yer: DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. FATİH KILINÇ
Yüksek Lisans   Türkçe   Beslenme ve Diyetetik , Spor