HALİL İBRAHİM BİNİCİ
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

HALİL İBRAHİM BİNİCİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ/MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR. /

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar, Gıda Biyoteknolojisi, Meyve ve Sebze Teknolojisi halilibrahimbinici[at]esenyurt.edu.tr
Araştırmacı ID : 396317

ORCID:0000-0003-3301-3994

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2023
  • İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2019-2023
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Buhar ve haşlama ön işlemlerinin fermente sarımsağın fonksiyonel özellikleri üzerine etkisi
  • 2016-2018
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Farklı kurutma işlemlerinin semizotunun (Portulaca oleracea) besinsel bileşimi ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi
  • 2012-2016
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ