Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 19.09.2022
274460
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
AHMET NABİ MERAL
İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Beslenme ve Diyetetik
ahmetnabi.meral[at]nisantasi.edu.tr
FBD2A845DF41B003
Araştırmacı ID : 274460
ORCID:0000-0002-8984-4394
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2017
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2021
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİYOKİMYA (DR)
2017-2020
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESLENME VE DİYETETİK (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Besinlerde bulunan k1 ve k2 vitamininin pişirme kayıpları ve in vitro biyoerişilebilirliklerinin incelenmesi
2010-2014
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0