AHMET NABİ MERAL
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

AHMET NABİ MERAL

İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Beslenme ve Diyetetik ahmetnabi.meral[at]nisantasi.edu.tr
Araştırmacı ID : 274460

ORCID:0000-0002-8984-4394

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2017
  • NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

    SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2021
  • YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİYOKİMYA (DR)
  • 2017-2020
  • İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESLENME VE DİYETETİK (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Besinlerde bulunan k1 ve k2 vitamininin pişirme kayıpları ve in vitro biyoerişilebilirliklerinin incelenmesi
  • 2010-2014
  • İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ