Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 03.08.2023
12222
PROFESÖR
YAHYA KEMAL AVŞAR
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Süt Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri
ykavsar[at]mku.edu.tr
DE8FF0B8F1C1F28B
Araştırmacı ID : 12222
ORCID:0000-0003-0271-1490
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2013
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2007
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2002
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1998
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
1993
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
1991
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2002-2002
North Carolina State University
FOOD ENGINEERING
1994-1998
The University of Reading
FOOD BIOSCIENCES
Tez adı: Production of White-Brined Cheese by the Direct Recombination System Using Retentate Powder
1989-1993
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SÜT TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Lipaz enziminin (palatase A 750 L.) tulum peynirinin olgunlaşması üzerine etkisi
1984-1988
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0