YAHYA KEMAL AVŞAR
PROFESÖR

YAHYA KEMAL AVŞAR

HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri ykavsar[at]mku.edu.tr
Araştırmacı ID : 12222

ORCID:0000-0003-0271-1490

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2013
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2007
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2002
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1998
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 1993
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 1991
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2002-2002
  • North Carolina State University

    FOOD ENGINEERING
  • 1994-1998
  • The University of Reading

    FOOD BIOSCIENCES
    Tez adı: Production of White-Brined Cheese by the Direct Recombination System Using Retentate Powder
  • 1989-1993
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SÜT TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Lipaz enziminin (palatase A 750 L.) tulum peynirinin olgunlaşması üzerine etkisi
  • 1984-1988
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ