Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 02.04.2024
36517
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
SEZEN HARMANKAYA
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ/KARS MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR./
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
CE5ED57BFAD513FB
Araştırmacı ID : 36517
ORCID:0000-0003-2498-5003
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2013
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
KARS MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2007-2013
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR) (ATATÜRK ÜNİV. ORTAK)
Tez adı: Tavuk eti raf ömrü üzerine biberiye ve karanfil uçucu yağlarının etkisinin araştırılması
2001-2006
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0