Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 15.06.2023
336514
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
MERVE KUMRU
HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/BESLENME BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
mervekumru[at]hakkari.edu.tr
BD14D7136742C500
Araştırmacı ID : 336514
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
Öğrenim Bilgisi
2020-2023
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESLENME VE DİYETETİK (YL) (TEZLİ) (İNGİLİZCE)
Tez adı: INVESTIGATION OF ACCEPTABILITY OF CULTURED MEAT IN UNIVERSITY STUDENT
2015-2020
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0