Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 17.04.2024
163090
PROFESÖR
LATİF TAŞKAYA
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ/SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Sucul Biyoteknoloji
latif.taskaya[at]mu.edu.tr
3A6FC2581E40D168
Araştırmacı ID : 163090
ORCID:0000-0003-0835-7007
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2018
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2010
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1998-2003
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA-İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Sardalye (Sardina pilchardus., Walbaum, 1792)’xxden surimi üretiminde yeni bir teknoloji kullanımı ve jel oluşum özellikleri
1997-1998
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA-İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Doğal katkı maddeleri ile alabalık (Oncorhynchus mykiss, W 1792)’xxtan balık burger üretimi ve kalite değerleri üzerine bir araştırma
1990-1994
EGE ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0