LATİF TAŞKAYA
PROFESÖR

LATİF TAŞKAYA

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ/SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Sucul Biyoteknoloji latif.taskaya[at]mu.edu.tr
Araştırmacı ID : 163090

ORCID:0000-0003-0835-7007

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2018
  • MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2010
  • MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1998-2003
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA-İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Sardalye (Sardina pilchardus., Walbaum, 1792)’xxden surimi üretiminde yeni bir teknoloji kullanımı ve jel oluşum özellikleri
  • 1997-1998
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA-İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Doğal katkı maddeleri ile alabalık (Oncorhynchus mykiss, W 1792)’xxtan balık burger üretimi ve kalite değerleri üzerine bir araştırma
  • 1990-1994
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ PR.