FARUK SEYİTOĞLU
DOÇENT

FARUK SEYİTOĞLU

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Turizm İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Planlaması fseyitoglu[at]artuklu.edu.tr
Araştırmacı ID : 196730

ORCID:0000-0002-7859-6006

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2021
  • MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2018
  • MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2018
  • KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

    UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2013
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2020-2023
  • Universidade de Aveiro

  • 2013-2018
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (DR)
    Tez adı: Akademik bir disiplin olarak gastronominin konumu: Temellendirilmiş bir kuram çalışması
  • 2011-2013
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Konaklama işletmelerinde yöneticiler ve çalışanlar arasında stratejik iletişim: Antalya bölgesinde bir uygulama
  • 2005-2010
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: Konaklama işletmelerinde yöneticiler ve çalışanlar arasında stratejik iletişim: Antalya bölgesinde bir uygulama