Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 14.05.2025
196730
DOÇENT
FARUK SEYİTOĞLU
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/
Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Planlaması
fseyitoglu[at]artuklu.edu.tr
8CBBB6CD4DABA2BA
Araştırmacı ID : 196730
ORCID:0000-0002-7859-6006
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2021
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ
2018
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ
2018
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2013
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2020-2023
Universidade de Aveiro
2013-2018
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (DR)
Tez adı: Akademik bir disiplin olarak gastronominin konumu: Temellendirilmiş bir kuram çalışması
2011-2013
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Konaklama işletmelerinde yöneticiler ve çalışanlar arasında stratejik iletişim: Antalya bölgesinde bir uygulama
2005-2010
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
Tez adı: Konaklama işletmelerinde yöneticiler ve çalışanlar arasında stratejik iletişim: Antalya bölgesinde bir uygulama
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0