SELÇUK KARAÇAM
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERMEKLE GÖREVLİ)

SELÇUK KARAÇAM

İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ/MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR. /

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri selcuk.karacam[at]nisantasi.edu.tr
Araştırmacı ID : 309888

ORCID:0009-0009-6943-7___

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2019
  • NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

    NİŞANTAŞI MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2023-2024
  • İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Restoran mutfaklarında salmo salar kullanmak yerine oncorhynchus mykiss kullanmanın maliyet, lezzet ve besin değerleri açısından incelenmesi
  • 2015
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • 2005-2012
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ