Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 25.06.2025
309888
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
(DERS VERMEKLE GÖREVLİ)
SELÇUK KARAÇAM
İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ/MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR. /
Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
selcuk.karacam[at]nisantasi.edu.tr
7A68DDE1B17F272B
Araştırmacı ID : 309888
ORCID:0009-0009-6943-7___
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2019
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2023-2024
İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Restoran mutfaklarında salmo salar kullanmak yerine oncorhynchus mykiss kullanmanın maliyet, lezzet ve besin değerleri açısından incelenmesi
2015
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
2005-2012
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0