ALİ YILDIRIM
DOÇENT

ALİ YILDIRIM

HARRAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Temel İşlemler ayildirim[at]harran.edu.tr
Araştırmacı ID : 39999

ORCID:0000-0001-7226-1902

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2018
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2016
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2012
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1998
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    NİZİP MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2004-2011
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Application of thermosonication to improve soaking and cooking properties of chickpea
  • 2000-2004
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Effect of different milling systems on selected quality parameters of bulgur
  • 1985-1991
  • ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    GAZİANTEP MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.