Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 05.08.2025
39999
DOÇENT
ALİ YILDIRIM
HARRAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Tahıl Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Temel İşlemler
ayildirim[at]harran.edu.tr
B2BF563D9E745FE2
Araştırmacı ID : 39999
ORCID:0000-0001-7226-1902
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2018
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2016
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2012
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1998
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NİZİP MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2004-2011
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Application of thermosonication to improve soaking and cooking properties of chickpea
2000-2004
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Effect of different milling systems on selected quality parameters of bulgur
1985-1991
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GAZİANTEP MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0