AYDIN AYTAÇ GÜRDAL
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

AYDIN AYTAÇ GÜRDAL

YALOVA ÜNİVERSİTESİ/ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PR./

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Kalitesi ve Su kirliliği, Su Ürünleri Yetiştiriciliği aydinaytac.gurdal[at]yalova.edu.tr
Araştırmacı ID : 282794

ORCID:0000-0002-5034-1845

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2015-2021
  • RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (DR)
    Tez adı: Hurma, karayemiş ve mavi yemiş yaprak ekstraktları kullanılarak hazırlanan yenilebilir filmlerle kaplanmış bazı su ürünlerindeki kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal değişimlerin incelenmesi
  • 2013-2014
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Diludin maddesinin gökkuşağı alabalığı yavruları üzerinde anne ve diyet kökenli etkisinin araştırılması
  • 2008-2012
  • RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ