UFUK EREN VAPUR
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

UFUK EREN VAPUR

İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Fermantasyon Teknolojileri, Gıda Mikrobiyolojisi ufukeren.vapur[at]nisantasi.edu.tr
Araştırmacı ID : 195505

ORCID:0000-0002-8272-0719

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2014
  • NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

    SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2014-2018
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: Farklı starter kültür oranları ile hayvansal ve mikrobiyel kaynaklı peynir mayaları kullanılarak üretilen tam yağlı beyaz peynirlerin özelliklerinin belirlenmesi
  • 2014-2018
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: Beyaz peynir olgunlaşmasının belirlenmesinde uygulanan bazı yöntemlerin karşılaştırılması
  • 1991-2018
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ