Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 24.04.2024
38543
PROFESÖR
FİLİZ KÖK
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
fkok[at]adu.edu.tr
821029CCD595A9CF
Araştırmacı ID : 38543
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2015
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2010
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2004
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2001
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
1995
FIRAT ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1995-2001
FIRAT ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Farklı sürelerde çemende bekletmenin bıyıklı balık (barbus esocinus) pastırmasına olan etkisi
1989-1994
FIRAT ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0