FİLİZ KÖK
PROFESÖR

FİLİZ KÖK

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi fkok[at]adu.edu.tr
Araştırmacı ID : 38543Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2015
  • ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2010
  • ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2004
  • ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2001
  • ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 1995
  • FIRAT ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1995-2001
  • FIRAT ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Farklı sürelerde çemende bekletmenin bıyıklı balık (barbus esocinus) pastırmasına olan etkisi
  • 1989-1994
  • FIRAT ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.