SERDAR UĞURLU
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

SERDAR UĞURLU

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ/YÜKSEKOVA MESLEK YÜKSEKOKULU/BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ/MANTARCILIK PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri, Meyve ve Sebze Teknolojisi serdarugurlu[at]hakkari.edu.tr
Araştırmacı ID : 407018

ORCID:0000-0002-5785-9647

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ

    YÜKSEKOVA MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2019-2023
  • VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Vakum destekli infrared kurutma ve kızartma uygulamalarının elma cipsi üretiminde kullanımı ile bu uygulamaların biyoaktif bileşenler, antioksidan ve antidiyabetik aktivite üzerine etkisi
  • 2016-2018
  • VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Ultrasonikasyon ile yeşil cevizlerde acılığın giderilmesi
  • 2012-2016
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ