Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 19.03.2025
351950
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
(DERS VERMEKLE GÖREVLİ)
ŞULE ÇELİK KİŞ
İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ/MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR. /
Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
sule.celikkis[at]nisantasi.edu.tr
71942C4A629D725F
Araştırmacı ID : 351950
ORCID:0000-0003-1577-3834
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2021
İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2020-2023
İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Farklı süt kaynaklarından elde edilen kefirlerin duyusal analiz yöntemi ile incelenmesi
2017-2021
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
2016-2020
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0