BÜŞRA PALABIÇAK
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

BÜŞRA PALABIÇAK

HARRAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Fonksiyonel Gıdalar busragoncu[at]harran.edu.tr
Araştırmacı ID : 44960

ORCID:0000-0002-0983-8577

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2013-2018
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Bazı baharat çeşitlerinin dilimlenebilir eritme peyniri üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
  • 2010-2013
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Dondurma üretiminde stabilizör olarak mikrobiyal transglutaminazdan yararlanma olanakları
  • 2006-2010
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: Dondurma üretiminde stabilizör olarak mikrobiyal transglutaminazdan yararlanma olanakları