Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 09.04.2025
44960
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
BÜŞRA PALABIÇAK
HARRAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Fonksiyonel Gıdalar
busragoncu[at]harran.edu.tr
F508ED614AF75C45
Araştırmacı ID : 44960
ORCID:0000-0002-0983-8577
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2016
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2013
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
SİVEREK MESLEK YÜKSEKOKULU
Öğrenim Bilgisi
2013-2018
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Bazı baharat çeşitlerinin dilimlenebilir eritme peyniri üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
2010-2013
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Dondurma üretiminde stabilizör olarak mikrobiyal transglutaminazdan yararlanma olanakları
2006-2010
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Tez adı: Dondurma üretiminde stabilizör olarak mikrobiyal transglutaminazdan yararlanma olanakları
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0