MEHMET DURDU ÖNER
PROFESÖR

MEHMET DURDU ÖNER

ALANYA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi, Temel İşlemler, Tahıl Teknolojisi mehmetdurduoner55[at]gmail.com
Araştırmacı ID : 4149

ORCID:0000-0002-1334-983X

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2015
  • ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ

    SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 1993
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1987
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1985
  • ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1980
  • Kansas State University

    Mühendislik Kimya Mühendisliği
  • 1979
  • ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ KİMYA BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1982-1985
  • Kansas State University

    Tez adı: Estimation of Yield and Kinetic Parameters in Lactic Acid Fermentations for Yoghurt Cultures
  • 1980-1982
  • Kansas State University

    Chemical Engineering
    Tez adı: Estimation of Growth Yields in Aerobic and Anaerobic Cultures
  • 1973-1979
  • ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ