AYŞE HANDAN BAYSAL
DOÇENT

AYŞE HANDAN BAYSAL

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği handanbaysal[at]iyte.edu.tr
Araştırmacı ID : 101983

ORCID:0000-0001-7892-3161

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2016
  • İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2011
  • İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2004
  • İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1994
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2008-2020
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    İKTİSAT FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
  • 1996-2002
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Hindi etine uygulanan bazı organik asit ve fosfatların ürünün raf ömrü üzerine etkileri
  • 1993-1996
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Hindi etine uygulanan bazı organik asit ve fosfatların ürünün raf ömrü üzerine etkileri
  • 1987-1993
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: Topraktan izole edilen aspergillus niger suşlarından Uv mutasyon ile yüksek oranda sitrik asit üreten mutantların seçimi