Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 11.01.2024
101983
DOÇENT
AYŞE HANDAN BAYSAL
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
handanbaysal[at]iyte.edu.tr
5ED8E23E6675A2C8
Araştırmacı ID : 101983
ORCID:0000-0001-7892-3161
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2016
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2011
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2004
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1994
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2008-2020
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
İKTİSAT FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
1996-2002
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Hindi etine uygulanan bazı organik asit ve fosfatların ürünün raf ömrü üzerine etkileri
1993-1996
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Hindi etine uygulanan bazı organik asit ve fosfatların ürünün raf ömrü üzerine etkileri
1987-1993
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Tez adı: Topraktan izole edilen aspergillus niger suşlarından Uv mutasyon ile yüksek oranda sitrik asit üreten mutantların seçimi
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0