ZEHRANUR TORUN
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERMEKLE GÖREVLİ)

ZEHRANUR TORUN

İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri, Fonksiyonel Gıdalar, Fermantasyon Teknolojileri zehranur.torun[at]nisantasi.edu.tr
Araştırmacı ID : 415134

ORCID:0000-0003-1508-3737

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

    SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2024
  • YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
  • 2020-2023
  • İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Ayçiçeği yağı küspesi ve kabak çekirdeği yağı küspesinden protein ekstraksiyonu koşullarının optimizasyonu
  • 2015-2020
  • YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ