Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 26.12.2022
125426
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
MİTHAT KURBAN
HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/BESLENME BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi, Gıda Biyoteknolojisi
mithatkurban[at]gmail.com
57914B261098A17B
Araştırmacı ID : 125426
ORCID:0000-0002-7911-7919
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2022
HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
2019-2022
HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2016-2016
Universiteit van Amsterdam
Science Park Computational Biology
2014-2019
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2011-2012
Helsinki University of Technology
Food and Agriculture Agrofood
2009-2013
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2013-2019
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Saccharomyces cerevisiae DNA barkodunun belirlenmesi ve veri tabanının oluşturulması
2013-2016
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
ADANA MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
2010-2013
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Zymomonas mobilis'ten elde edilen levansukraz enzimi ile fruktooligosakkarit üretimi ve elde edilen ürünün püskürtmeli kurutucuda kurutulması
2005-2009
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0