NACİYE KUTLU KANTAR
DOÇENT

NACİYE KUTLU KANTAR

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ/AYDINTEPE MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Temel İşlemler, Gıda Teknolojileri naciyekutlu[at]bayburt.edu.tr
Araştırmacı ID : 51457

ORCID:0000-0002-4075-8823

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2023
  • BAYBURT ÜNİVERSİTESİ

    AYDINTEPE MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2019-2023
  • BAYBURT ÜNİVERSİTESİ

    AYDINTEPE MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2018-2019
  • BAYBURT ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2011-2018
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2011-2011
  • BAYBURT ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2013-2019
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Kızılcık meyvesinden (Cornus mas) ohmik destekli mikrodalga ve ultrasonik yöntemler ile fenolik bileşiklerin ekstraksiyonu
  • 2011-2013
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Domates, kabak ve patlıcanın kurutma karakteristiklerinin belirlenmesi ve modellenmesi
  • 2008-2008
  • Slovak University of Agriculture in Nitra

  • 2006-2009
  • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ