Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 28.05.2025
51457
DOÇENT
NACİYE KUTLU KANTAR
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ/AYDINTEPE MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Temel İşlemler, Gıda Teknolojileri
naciyekutlu[at]bayburt.edu.tr
4D854A4266863660
Araştırmacı ID : 51457
ORCID:0000-0002-4075-8823
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2023
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
AYDINTEPE MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2019-2023
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
AYDINTEPE MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2018-2019
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2011-2018
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2011-2011
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2013-2019
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Kızılcık meyvesinden (Cornus mas) ohmik destekli mikrodalga ve ultrasonik yöntemler ile fenolik bileşiklerin ekstraksiyonu
2011-2013
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Domates, kabak ve patlıcanın kurutma karakteristiklerinin belirlenmesi ve modellenmesi
2008-2008
Slovak University of Agriculture in Nitra
2006-2009
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0