ÖMER ÇAKMAK
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

ÖMER ÇAKMAK

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi omercakmak[at]esenyurt.edu.tr
Araştırmacı ID : 281930

ORCID:0000-0001-7658-1284

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

    SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2020-2024
  • İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

    UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2005
  • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK PARAZİTOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
  • 2005-2009
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Hindi etlerinde Campylobacter jejuni’xxnin kültür tekniği ve PCR ile saptanması.
  • 1998-2001
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Ankara'da tüketime sunulan sığır kıymalarında clostridium perfringens'in varlığı ve kontaminasyon düzeyinin belirlenmesi
  • 1988-1993
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.