Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 23.06.2025
281930
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
ÖMER ÇAKMAK
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
omercakmak[at]esenyurt.edu.tr
41A8DB8DC9FBE0ED
Araştırmacı ID : 281930
ORCID:0000-0001-7658-1284
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2024
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ
SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2020-2024
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2005
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK PARAZİTOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
2005-2009
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Hindi etlerinde Campylobacter jejuni’xxnin kültür tekniği ve PCR ile saptanması.
1998-2001
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Ankara'da tüketime sunulan sığır kıymalarında clostridium perfringens'in varlığı ve kontaminasyon düzeyinin belirlenmesi
1988-1993
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0