BÜLENT KABAK
PROFESÖR

BÜLENT KABAK

HİTİT ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Güvenliği, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojileri bulentkabak[at]hitit.edu.tr
Araştırmacı ID : 131270

ORCID:0000-0001-7816-6308

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2019
  • HİTİT ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2014
  • HİTİT ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2007
  • HİTİT ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1999
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2002-2007
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Bazı mikotoksinlerin detoksifikasyonunda Lactobacillus ve Bifidobacterium suşlarının kullanımı
  • 1998-2002
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidum’xxun aspergillus flavus gelişimi ve aflatoksin B1 ve aflatoksin M1 üzerine etkisinin in vitro şartlarda araştırılması
  • 1993-1998
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ