ÖMER CEYHUN APAK
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

ÖMER CEYHUN APAK

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ/SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Sürdürülebilir Turizm, Turizm Pazarlaması, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ceyhunapak[at]bayburt.edu.tr
Araştırmacı ID : 301509

ORCID:0000-0002-1409-6707

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2025
  • BAYBURT ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • 2019-2025
  • BAYBURT ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2017-2023
  • KARABÜK ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ İŞLETME (DR)
    Tez adı: Turizm paydaşlarının yöresel yiyecek algısının sürdürülebilir turizme etkisi
  • 2014-2016
  • KARABÜK ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Kış turizmine katılan yerli turistlerin tüketici davranışları üzerine bir araştırma: Kayseri örneği
  • 2011-2013
  • GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

    ZİLE DİNÇERLER TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK BÖLÜMÜ
  • 2008-2011
  • NİĞDE ÜNİVERSİTESİ

    ULUKIŞLA MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ