AHMET ERDOĞAN
PROFESÖR

AHMET ERDOĞAN

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi
Araştırmacı ID : 1198

ORCID:0000-0002-0697-7731

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2013
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2008
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2001
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    HINIS MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1995-2000
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Erzurum yöresinden toplanan küflü tulum peynirlerinden izole edilen Penicillum roqueforti suşlarının tulum peynirlerindeki aktivitesiyle oluşan toksikolojik ve kimyasal değişmeler
  • 1992-1995
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Erzurum piyasasında satılan sütlerde antibiyotik aranması ve farklı dozlarda antibiyotik katılmış sütlerden hazırlanan yoğurtlardan bazı kalite kriterlerinin incelenmesi
  • 1985-1990
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ