PELİN KOÇAK KIZANLIK
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

PELİN KOÇAK KIZANLIK

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi pelin.kocak[at]adu.edu.tr
Araştırmacı ID : 116807

ORCID:0000-0002-9824-9271

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2012
  • AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2014-2019
  • AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Çeşitli kaynaklardan izole edilen staphylococcus aureus’xxun bazı virulens özelliklerinin belirlenmesi
  • 2010-2014
  • ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Aydın ilindeki mandıralarda üretilip satışa sunulan beyaz, tulum, kaşar ve lor peynirlerinin mikrobiyolojik kalitesinin araştırılması
  • 2005-2010
  • ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.