İBRAHİM ABDÜLHEY HAYOĞLU
PROFESÖR

İBRAHİM ABDÜLHEY HAYOĞLU

HARRAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Meyve ve Sebze Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda ve Beslenme Bilimi ihayoglu[at]harran.edu.tr
Araştırmacı ID : 7162

ORCID:0000-0002-6358-8302

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2007
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2000-2007
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1996-2000
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1987-1995
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1989-1995
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Kesecikli portakal suyu üretim teknolojisi üzerine bir araştırma
  • 1986-1989
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Karpuzun meyve suyu sanayiinde kullanım olanakları üzerinde bir araştırma
  • 1981-1986
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ