BURCU BAZU ÇIRPICI
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

BURCU BAZU ÇIRPICI

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği burcubazu[at]bayburt.edu.tr
Araştırmacı ID : 257771Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2017-2020
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Kefir mikrobiyotasının belirlenmesi ve elde edilen suşlarla üretilen kefirlerin bazı kalite parametrelerinin tespiti
  • 2014-2016
  • London Metropolitan University {England}

    GIDA BİLİMİ
    Tez adı: ENUMERATION, ISOLATION, IDENTIFICATION AND PROBIOTIC CHARACTERISATION OF BIFIDOBACTERIA FROM DAIRY PRODUCTSA COMPARATIVE STUDY, SCREENING FOR PROBIOTIC QUALITY
  • 2006-2010
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ