AYLİN AKOĞLU
DOÇENT

AYLİN AKOĞLU

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/BESLENME BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda ve Beslenme Bilimi
Araştırmacı ID : 189482

ORCID:0000-0002-0136-4928

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2022
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
  • 2017-2022
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
  • 2012-2017
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    BOLU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2006-2012
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Siyanobakteriden elde edilen fikosiyaninin saflaştırılması ve karakterizasyonu
  • 2003-2006
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Çiğ sütte pseudomonas aeruginosa sayımı için yöntem modifikasyonları üzerine çalışmalar
  • 1999-2003
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ