Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 10.01.2024
20996
DOÇENT
ALPER BARAN
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/VETERİNER HALK SAĞLIĞI ANABİLİM DALI/
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
alper.baran[at]atauni.edu.tr
1729A011690B1C96
Araştırmacı ID : 20996
ORCID:0000-0002-3089-6624
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2023
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2015-2023
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2010
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
HINIS MESLEK YÜKSEKOKULU VETERİNERLİK BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2020
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ NANOBİLİM VE NANOMÜHENDİSLİK (DR)
2011-2015
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Beyaz peynirde salamura konsantrasyonu ve olgunlaşma sıcaklığının staphylococcus aureus'un gelişimi ve toksin üretimine etkisi
2005-2010
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0