ALPER BARAN
DOÇENT

ALPER BARAN

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/VETERİNER HALK SAĞLIĞI ANABİLİM DALI/

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi alper.baran[at]atauni.edu.tr
Araştırmacı ID : 20996

ORCID:0000-0002-3089-6624

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2023
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2015-2023
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2010
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    HINIS MESLEK YÜKSEKOKULU VETERİNERLİK BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2020
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ NANOBİLİM VE NANOMÜHENDİSLİK (DR)
  • 2011-2015
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Beyaz peynirde salamura konsantrasyonu ve olgunlaşma sıcaklığının staphylococcus aureus'un gelişimi ve toksin üretimine etkisi
  • 2005-2010
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.