BAŞAK BOZ
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERMEKLE GÖREVLİ)

BAŞAK BOZ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ/HALFETİ MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği basakboz[at]harran.edu.tr
Araştırmacı ID : 376797

ORCID:0000-0002-8369-2908

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2022
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    HALFETİ MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2018-2021
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Meze kültürünün Hatay gastronomisindeki yeri ve geleneksel Hatay mezelerinin duyusal kalite özelliklerinin belirlenmesi
  • 2013-2017
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ