Gıda Mühendisliği için arama sonuçları Arama sonucu: 4295
1. Rheological, textural, physico-chemical and sensory properties of low sugar apple marmalade Düşük şekerli elma marmelatının reolojik, dokusal, fizikokimyasal ve duyusal özellikleri

PINAR ŞİRİN (2019). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): PROF. DR. SEVCAN ÜNLÜTÜRK
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
2. Structure and gas transmission properties of surface modified food packaging materials by layer-by-layer assembly Katmanlı depozisyon ile yüzeyi modifiye edilmiş gıda paketleme malzemelerinin yapısal ve gaz geçirgenliği özellikleri

NAZAN KOCA (2019). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): DR. ÖĞR. ÜYESİ BESTE BAYRAMOĞLU
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
3. Effects of storage on some chemical parameters of olive oils Depolamanın zeytinyağların bazı kimyasal parametreleri üzerindeki etkileri

NAGİHAN BAŞAK (2019). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): PROF. DR. FATMA BANU ÖZEN,PROF. DR. E.FİGEN TOKATLI
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
4. Çekirdeklik kabak çeşitlerinin farklı gelişme dönemlerindeki yağ özellikleri ile soğuk pres yöntemiyle elde edilen yağların kalitelerinin belirlenmesi Determination of oil properties of pumpkin seed varieties at different maturation periods and quality of oils obtained by cold press method

GİZEM ÇAĞLA DÜLGER (2019). , Yapıldığı Yer: NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. ÜMİT GEÇGEL
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
5. Chemical and enzymatic interesterification of tallow with different oils Hayvan iç yağının farklı yağlarla enzimatik ve kimyasal olarak interesterifikasyonu

AYŞE BURCU AKTAŞ (2019). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): PROF. DR. FATMA BANU ÖZEN,DR. ÖĞR. ÜYESİ FAHRİ YEMİŞÇİOĞLU
Doktora   İngilizce   Gıda Mühendisliği
6. Assesment of the efficiency of UV light emitting diodes (UV-LEDs) for Fruit Juice Pasteurization Meyve Suyu Pastörizasyonu için UV ışık yayan diyotların etkinliğinin (UV-LED) değerlendirilmesi

MERVE AKGÜN (2019). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): PROF. DR. SEVCAN ÜNLÜTÜRK
Doktora   İngilizce   Gıda Mühendisliği
7. Brokolideki biyoaktif bileşenlerin membran prosesleri ile kazanılması Recovery of bioactive compounds in broccoli by membrane processes

EMEL YILMAZ (2019). , Yapıldığı Yer: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. PELİN ONSEKİZOĞLU
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
8. Kırmızı mercimek (lens culınarıs) makarnası üretiminin araştırılması Investigation of red lentil (lens culinaris) pasta production

ÖZGE KURT (2018). , Yapıldığı Yer: MERSİN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. MAHİR TURHAN
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
9. Kefirin bazı probiyotik özelliklerinin belirlenmesi ve inflamatuar bağırsak hastalarının semptomlarına, hasta dışkılarındaki lactobacillus florasına etkilerinin incelenmesi Determination of some probiotic properties of kefir and investigation its effects on inflammatory bowel disease symptoms, patient's lactobacillus flora of feces

İLKAY YILMAZ (2018). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. HAYDAR ÖZPINAR
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
10. Development of a novel active packaging system based on layer-by-layer deposition of natural antioxidants and antimicrobials to extend food products' shelf life Gıda ürünlerinin raf ömrünü uzatmak için doğal antioksidanların ve antimikrobiyellerin katmanlı depozisyonuna dayalı yeni aktif ambalajlama sisteminin geliştirilmesi

BEGÜM AKGÜN (2017). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): PROF. DR. FİGEN KOREL,PROF. DR. LUCİANO PİERGİOVANNİ
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
11. Feasibility of eugenol encapsulated poly(lactic acid) (PLA) films via electrospinning as a novel delivery system for volatile compounds in food packaging systems Elektroeğirme ile eugenol enkapsüle edilmiş PLA filmlerin uçucu bileşikler için yeni taşınım sistemi olarak gıda ambalaj sistemlerinde uygulanabilirliği

DILHUN KERİMAN ARSERİM UÇAR (2017). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): PROF. DR. FİGEN KOREL,PROF. DR. KIT L. YAM
Doktora   İngilizce   Gıda Mühendisliği
12. Prebiotic oligosaccharide production from hazelnut wastes Fındık atıklarından prebiyotik oligosakkarit üretimi

ECE SÜREK (2017). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. ALİ OĞUZ BÜYÜKKİLECİ
Doktora   İngilizce   Gıda Mühendisliği
13. Farklı kurutma yöntemlerinin arı poleninin fizikokimyasal özellikleri ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi Effect of different drying methods on physicochemical properties and antioxidant activities of bee pollen

YELİZ KANAR (2017). , Yapıldığı Yer: ORDU ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. BEKİR GÖKÇEN MAZI
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
14. Testing of antidiabetic features of formulated food products in enterocyte cell culture model Formüle edilmiş gıda ürünlerinin anti-diyabetik özelliklerinin bağırsak hücre modelinde testi

GÖZDE PİLATİN (2017). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. ŞÜKRÜ GÜLEÇ
Yüksek Lisans   İngilizce   Beslenme ve Diyetetik , Fizyoloji , Gıda Mühendisliği
15. Polietilen tereftalat esaslı plastik ambalajın ozon ile dezenfeksiyonu Disinfection with ozone of plastic packaging produced from polyethylene terephthalate

GÖZDE OĞUZ KORKUT (2016). , Yapıldığı Yer: ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. AHMET HİLMİ ÇON
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
16. Kırmızı lahana (Brassica olerecea L.)'dan ekstrakte edilen antosiyaninler ile doğal mavi renk maddesi üretimi ve enkapsülasyon tekniği ile stabilitesinin artırılması Producing natural blue colorant with anthocyanins extracted from red cabbage (Brassica olerecea L.) and increasıng stability with encapsulation technique

ZELİHA MOL (2016). , Yapıldığı Yer: ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. TALİP KAHYAOĞLU
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
17. Stability of tomato juice enriched with S. platensis S. platensis ile zenginleştirilmiş domates suyunun dayanıklılığı

TAHA EL WALI (2016). , Yapıldığı Yer: GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. SEVİM KAYA,DOÇ. DR. ABUZER ÇELEKLİ
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
18. Taşköprü sarımsağındaki allisinin degradasyon kinetiği üzerine farklı kurutma sıcaklıklarının etkisi Effect of different drying temperatures on allicin degradation kinetics of Taşköprü garlic

MAHMUT DOĞANTÜRK (2016). , Yapıldığı Yer: MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YUSUF YILMAZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
19. Sucuk üretiminde farklı klorür tuzlarının kullanım imkanları Possibility of using different chloride salts in the production of sucuk

DERYA ŞİMŞEK (2016). , Yapıldığı Yer: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. GÜZİN KABAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
20. Farklı bileşimlerdeki glutensiz kek hamurlarının LAOS yöntemiyle reolojik karakterizasyonu Investigation of rheological properties of different gluten free cake batter formulations by using LAOS method

ESRA ÖZYİĞİT (2016). , Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. SEHER KUMCUOĞLU
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
21. Ultrases, ozon ve kızılötesi yöntemlerinin birlikte kullanılmasının karabiberin bazı kalite özelliklerine etkisi Effects of ultrasound, ozone and infrared as a combined method on the some quality properties of black pepper

ESRA ERGİN (2016). , Yapıldığı Yer: ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. NÜKHET NİLÜFER ZORBA
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
22. Kokulu kara üzüm (Vitis labrusca L.) posası katkılı yoğurtların depolama süresince bazı fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi Investigation of some physicochemical properties of yogurt supplemented with isabella grape (Vitis labrusca L.) pomace during storage

MELİKE DEMİRKOL (2016). , Yapıldığı Yer: ORDU ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. ZEKAİ TARAKÇI,PROF. DR. MUHAMMET DERVİŞOĞLU
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
23. Peynir altı suyunun saflaştırılmasında kullanılan plazma modifiye membranların kirlenme karakteristiklerinin incelenmesi The investigation of fouling characteristics of plasma modified membranes used in whey purification

İREM DAMAR HÜNER (2016). , Yapıldığı Yer: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. HACI ALİ GÜLEÇ
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
24. Gıdalardan izole edilen enterobacteriaceae suşlarında genişlemiş spektrumlu beta-laktamazların moleküler yöntemle araştırılması Characterization of extended spectrum beta-lactamases in enterobacteriaceae from foods using molecular method

İSMAİL HAKKI TEKİNER (2016). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. HAYDAR ÖZPINAR
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
25. Nar atıklarının antioksidan ve antimikrobiyel etkilerinin araştırılması Analysis of antioxidant and antimicrobial effects of pomagranate peel

MUNİSE ÜSTÜN YALÇIN (2016). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. ŞÜKRÜ KARATAŞ
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
26. Roka'dan (Eruca sativa) polifenoloksidaz enziminin karakterizasyonu Characterization of polyphenol oxidase in rocket salad (Eruca sativa)

NEGİN SHABNAM (2016). , Yapıldığı Yer: İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. SİBEL KAHRAMAN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
27. Ekstrüzyon prosesinin bakla ekstrüde ürünlerinin besinsel özellikleri üzerine etkisi The effect of extrusion process on nutritional properties of the faba bean extruded products

SULTAN DAMLA BİLGİLİ (2016). , Yapıldığı Yer: MERSİN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. AYLİN ALTAN METE
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
28. Comparison of dipping and spraying methods in layer- by- layer deposition of chitosan and sodium caseinate Kitozan ve sodyum kazeinatın katmanlı depozisyon işleminde daldırma ve püskürtme yöntemlerinin karşılaştırılması

SİNEM ÜNEY (2016). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. BESTE BAYRAMOĞLU
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
29. Glutenli ve glutensiz bisküvi üretiminde fonksiyonel bir bileşen olarak uşkun kullanımı Use of Rheum ribes as a functional component in gluten containing and gluten-free biscuit production

HAFSA DOĞAN (2016). , Yapıldığı Yer: YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. RACİYE MERAL
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
30. Zeytin çekirdeğinin pilot ölçekte basınçlı su ekstraktörü kullanılarak su ekstraktının eldesi ve mikroenkapsülasyonu The olive stone water extract obtainment by using pressurized water extractor at pilot scale and its microencapsulation

EMİNE NAKİLCİOĞLU TAŞ (2016). , Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. SEMİH ÖTLEŞ
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
31. Farklı oranlarda nar çekirdeği ekstraktı ile zenginleştirilmiş tarhana örneklerinin depolama boyunca bazı kimyasal özelliklerinin belirlenmesi Determination of some chemical properties of tarhana during storage; fortified with different amounts of pomegranate seed extract

TUĞÇE EROL (2016). , Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. ÖZGÜL ÖZDESTAN OCAK
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
32. Çiçek ballarının fenolik bileşikleri ve antioksidan kapasiteleri üzerine farklı ısıl işlemlerin etkisinin belirlenmesi Determination of the effect of different heat treatments on phenolic compounds and antioxidant capacity of flower honeys

BURCU AYDOĞAN COŞKUN (2016). , Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. HACER ÇOKLAR
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
33. Sodyumu azaltılmış mahlepli (Prunus mahaleb L.) buğday ekmeği üretimi Production of sodium reduced wheat bread with mahaleb (Prunus mahaleb L.)

CEREN YAPAREL (2016). , Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. YEŞİM ELMACI
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
34. Mısırlı ekmeklerde mısır unu seviyesi ve katkı kullanımının kalite üzerine etkisi The effect of the using corn flour level and additive on quality of corn bread

HİLAL GÜDÜK (2016). , Yapıldığı Yer: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. H. GÜRBÜZ KOTANCILAR
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
35. Formation and characterization of food grade liposome systems Gıdada kullanılabilir lipozom sistemlerinin oluşturulması ve karakterizasyonu

SELEN GÜNER (2016). , Yapıldığı Yer: ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. HALİL MECİT ÖZTOP
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
36. Çiçek ballarındaki 5-hidroksimetilfurfural (HMF) oluşumu ve bazı kalite özellikleri üzerine farklı ısıl işlemlerin ve depolamanın etkisi Effect of different heat process and storage on 5-hydroxymethylfurfural (HMF) formation and some quality characteristics in flower honey

NİHAL GÜMÜŞ (2016). , Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. MEHMET AKBULUT
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
37. Nanokompozit ambalaj filmi üretimi ve bazı gıdaların ambalajlanmasında kullanım olanaklarının araştırılması Nanocomposite film production and investigation of its possible usage on some foods packaging

SÜLEYMAN POLAT (2016). , Yapıldığı Yer: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. HASAN FENERCİOĞLU
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
38. Tel peynirinin olgunlaşma kriterlerine starter kültürün etkisinin araştırılması Investigation of the effect of starter culture to the tel cheese ripening criteria

SERAP ÖRÜNDÜ (2016). , Yapıldığı Yer: ORDU ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. ZEKAİ TARAKÇI,DOÇ. DR. HASAN TEMİZ
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
39. Pretreatment methods for valorization of hazelnut pruning wastes Fındık budama atıklarının değerlendirilmesi için ön işlem yöntemleri

KEVSER DOĞRU (2016). , Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. ALİ OĞUZ BÜYÜKKİLECİ
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
40. Soğuk plazma tekniğinin et ürünlerindeki bazı patojenler üzerine etkisi The effect of cold plasma technique on some pathogen microorganisms for meat products

SİMGE AKTOP (2016). , Yapıldığı Yer: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. VELİ GÖK
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
41. Improving lycopene production by Blakeslea trispora using ingredients Katkılar kullanılarak Blakeslea trispora ile likopen üretiminin arttırılması

AYŞE SEVGİLİ (2016). , Yapıldığı Yer: GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. OSMAN ERKMEN
Yüksek Lisans   İngilizce   Gıda Mühendisliği
42. Keçiboynuzu pekmez posasından elde edilen diyet lifinin kimyasal yapısının aydınlatılması ve gıdalarda kullanımının araştırılması The elucidation of the chemical structure of dietary fiber obtained from carob bean pulp and research in areas of food

MÜGE KEÇELİ (2016). , Yapıldığı Yer: MERSİN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. YÜKSEL ÖZDEMİR
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
43. İstanbul ilinde satışa sunulan domates salçalarında sorbik asit ve benzoik asit varlığı The presence of sorbic acid and benzoic acid in tomato paste offered for sale in istanbul province

YOSUN ÇOTRA (2016). , Yapıldığı Yer: NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. FATMA ÇOŞKUN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
44. Fındık protein hidrolizatlarının antihipertansif etkisinin (ACE inhibisyon aktivitesinin) belirlenmesi Determination of antihypertensive effect (ACE inhibitory activity) of hazelnut protein hydrolysates

EVREN ÇAĞLAR EROĞLU (2016). , Yapıldığı Yer: MERSİN ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. SALİH AKSAY
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
45. Göller bölgesinde yetiştirilen bazı makarnalık buğday çeşitlerinin fiziksel, kimyasal ve teknolojik özellikleri ile erişte kalitelerinin belirlenmesi Determination of physical, chemical and technological properties as well as Turkish noodle qualities of durum wheat kinds grown in region of Goller of Turkey

AYŞE ÖZTÜRK (2016). , Yapıldığı Yer: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. HÜLYA GÜL
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
46. Farklı aromatik bitkilerle kaplanmış, kurutulmuş ve tütsülenmiş etlerin bazı kalite özelliklerinin araştırılması Investigation of some quality characteristics of dried and smoked meat coated with various aromatic herb

ELİF EKMEKÇİ (2016). , Yapıldığı Yer: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. VELİ GÖK
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
47. Ülkemizde yetiştirilen bazı mısır çeşitlerine uygulanan alkali pişirme işleminin mısır unlarının karakteristik özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması Investigation of the effects of the alkali cooking process applied to some corn varieties grown in turkey on characteristic properties of corn flours

MUSTAFA ŞAMİL ARGUN (2016). , Yapıldığı Yer: YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. İSMAİL SAİT DOĞAN
Doktora   Türkçe   Gıda Mühendisliği
48. Ebişke (Clitocybe geotropa) mantarından saflaştırılıp karakterize edilen endo-beta 1,4-mannanaz enziminin, magnetik kitosan nanopartiküller üzerine immobilize edilmesi ve meyve sularının durultma işleminde kullanılması Purification of an endo-beta-1,4-mannanase from (Clitocybe geotropa) and immobilization onto magnetite chitosan nanoparticles and using the clarification of fruit juices

ZEYNEP SÖNMEZ (2016). , Yapıldığı Yer: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): PROF. DR. HAYRUNNİSA NADAROĞLU
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
49. Bazı baharatların ultrafiltre beyaz peynir kalitesi üzerine etkileri Effects of some spices on quali̇ty of ultrafiltered white cheese

GİZEM PAKSOY (2016). , Yapıldığı Yer: NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. BİLAL BİLGİN
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği
50. Gemlik tipi sele zeytini üretiminde zeytin fermentasyon sürecinin mikrobiyolojik olarak izlenmesi ve pastörizasyonun ürünün raf ömrü üzerine etkisinin araştırılması Monitoring of microbiological growth during the fermentation of gemli̇k style sele olive production and investigate the effect of pasteurization on the shelf life of the product

SİBEL ALAK (2016). , Yapıldığı Yer: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

Danışman(lar): DOÇ. DR. VİLDAN UYLAŞER
Yüksek Lisans   Türkçe   Gıda Mühendisliği