Mühendislik Temel Alanı / Gıda Bilimleri ve Mühendisliği / Fermantasyon Teknolojileri için arama sonuçları Arama sonucu: 118 sonuç bulundu
NİLGÜN ÖZDEMİR ORCID
DOÇENT

NİLGÜN ÖZDEMİR

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
nilgun.ozdemir[at]omu.edu.tr
AHMET KÜÇÜKÇETİN ORCID
PROFESÖR

AHMET KÜÇÜKÇETİN

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SÜT TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi ; Fonksiyonel Gıdalar ; Fermantasyon Teknolojileri
ZEKİYE YEŞİM ÖZBAŞ ORCID
PROFESÖR

ZEKİYE YEŞİM ÖZBAŞ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
OMCA DEMİRKOL ORCID
PROFESÖR

OMCA DEMİRKOL

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda ve Beslenme Bilimi ; Fonksiyonel Gıdalar ; Fermantasyon Teknolojileri
omcad[at]sakarya.edu.tr
MÜGE İŞLETEN HOŞOĞLU ORCID
DOÇENT

MÜGE İŞLETEN HOŞOĞLU

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/BİYOTEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/BİYOTEKNOLOJİ ANABİLİM DALI /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi
mugehosoglu[at]gtu.edu.tr
HİLAL KILMANOĞLU ORCID
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

HİLAL KILMANOĞLU

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ/PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi
hilal.kilmanoglu[at]dpu.edu.tr
HALUK HAMAMCI ORCID
PROFESÖR

HALUK HAMAMCI

ALANYA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi ; Temel İşlemler
GÜLDEN BAŞYİĞİT KILIÇ ORCID
PROFESÖR

GÜLDEN BAŞYİĞİT KILIÇ

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
gkilic[at]mehmetakif.edu.tr
HACER MERAL AKTAŞ ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

HACER MERAL AKTAŞ

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
hacer.meral[at]atauni.edu.tr
HASAN UZKUÇ ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

HASAN UZKUÇ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/FEN FAKÜLTESİ/MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ/BİYOTEKNOLOJİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
hasan.uzkuc[at]comu.edu.tr
NEDİM ALBAYRAK ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

NEDİM ALBAYRAK

HİTİT ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Teknolojileri
nedimalbayrak[at]hitit.edu.tr
HAKAN KULEAŞAN ORCID
PROFESÖR

HAKAN KULEAŞAN

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Teknolojileri
hakankuleasan[at]sdu.edu.tr
OZAN GÜRBÜZ ORCID
PROFESÖR

OZAN GÜRBÜZ

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi
ozang[at]uludag.edu.tr
BİLGE SAYIN BÖREKÇİ ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

BİLGE SAYIN BÖREKÇİ

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi
bilgesayin[at]ardahan.edu.tr
KEMAL ŞEN ORCID
DOÇENT

KEMAL ŞEN

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Meyve-Sebze Teknolojisi
kemalsen[at]nevsehir.edu.tr
PERVİN BAŞARAN AKOCAK
PROFESÖR

PERVİN BAŞARAN AKOCAK

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Teknolojileri
basaranakocakp[at]itu.edu.tr
HAZAL ÖZHANLI ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

HAZAL ÖZHANLI

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi ; Gıda Kimyası ; Fermantasyon Teknolojileri
hazalozhanli[at]iyte.edu.tr
MERVE DARICI ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

MERVE DARICI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Kimyası
mdarici[at]cu.edu.tr
GÖRKEM ÖZÜLKÜ ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

GÖRKEM ÖZÜLKÜ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi
ozulkug[at]yildiz.edu.tr
HAŞİM KELEBEK ORCID
PROFESÖR

HAŞİM KELEBEK

ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Kimyası ; Gıda Teknolojileri
hkelebek[at]atu.edu.tr